Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Λιμάι και Πέριτς για τον Αιγινιακό, προσπάθεια για Ιντζίδη

Προχωρά τον μεταγραφικό του σχεδιασμό ο Αιγινιακός.

Σύμφωνα με πληροφορίες του FL News στην προπόνηση της Τετάρτης (10/01) έλαβε μέρος ο Γερμανός με κοσοβάρικη υπηκοότητα, Βέσελ Λιμάι. Πρόκειται για 21 ετών (01/12/96) μεσοεπιθετικό που έπαιζε στην αλβανική Μπίλις (13 συμμετοχές, 3 γκολ). Ο Λιμάι έχει παίξει ακόμα στην αυστριακή Χορν, τη δεύτερη ομάδα του Αμβούργου και την Κότμπους U19.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ομάδα της βόρειας Πιερίας βρίσκεται κοντά και στον Σέρβο μέσο, Ιβάν Πέριτς. Ο 25χρονος (03/08/1992) έπαιζε τα τελευταία χρόνια στη Μπεζάνιγια (37 συμμετοχές, 3 τέρματα).

Την ίδια ώρα, στο Αιγίνιο βρίσκεται ο Μαρουάν Χλαλ. Ο Μαροκινός επιθετικός ταξίδεψε στη χώρα μας για να υπογράψει στον Αιγινιακό και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ομάδα της βόρειας Πιερίας. Ο 20χρονος έκανε μάλιστα προπόνηση και την Τρίτη και την Τετάρτη.

Σε καλό δρόμο είναι και η προσπάθεια απόκτησης του Χρήστου Ιντζίδη, ο οποίος εδώ και μέρες είναι σε διαπραγματεύσεις με τον Αιγινιακό.

Από εκεί και πέρα, την Τετάρτη (10/1) η διοίκηση παρέθεσε γεύμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα, στην προσπάθεια για ακόμη μεγαλύτερη σύσφιξη των σχέσεων.

error: Protected