Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

«Τρίτωσε» τις μεταγραφές

Με το Δημήτρη Μπάφα ενισχύει τη μεσαία του γραμμή ο Σκουφάς Κομποτίου.

Στην τρίτη του μεταγραφική κίνηση για την περίοδο του Ιανουαρίου προχώρησε ο Σκουφάς Κομποτίου, αποκτώντας έναν παλιό γνώριμο, που έχει περάσει και στο παρελθόν από την ομάδα.

Όπως αναφέρει το artagoal, απέκτησε το Δημήτρη Μπάφα (στη φωτογραφία από την σημερινή προπόνηση), μια ποιοτική επιλογή, που θα ενισχύσει σημαντικά το κέντρο της ομάδας.

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής, ξεκίνησε την καριέρα του στο Δία Κωστακιών, και στη συνέχεια μεταπήδησε στο Σκουφά, όπου και εξέπληξε θετικά με την απόδοσή του, για όσο αγωνίστηκε.

Στη συνέχεια εξαιτίας των σπουδών του μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη, όπου αγωνίστηκε για δύο σεζόν στην Αναγέννηση Νέου Ρυσίου, και δύο σεζόν στο Διγενή Λακώματος, όλες στην Α’ ΕΠΣ Θεσσαλονίκης, ενώ ο Σκουφάς τον απέκτησε από τον Ατρόμητο Τριαδίου.

Ο πολυσύνθετος χαφ, που αποκτήθηκε με κανονική μεταγραφή, θα αποτελέσει ακόμα μια αξιόλογη επιλογή στα χέρια του Κωνσταντίνου Σωτηρόπουλου, που βλέπει το οπλοστάσιό του να μεγαλώνει, για την ομάδα που ήδη μπήκε με το δεξί στη νέα αγωνιστική σεζόν.

error: Protected