Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

“Πενταρέ” μεταγραφών για τον Κεραυνό Επισκοπής!

Πέντε μαζεμένες μεταγραφές πραγματοποίησε ο Κεραυνός Επισκοπής και μάλιστα άπαντες αγωνίστηκαν στο σημερινό νικηφόρο ματς των “κοκκινόμαυρων” με αντίπαλο τον Αχιλλέα Νάουσας.

Η ομάδα των Ιωαννίδη-Πασχάλη απέκτησε τρεις ποδοσφαιριστές που αγωνιζόταν στην ΕΠΣ Πέλλας τα αδέλφια Άρη και Κώστα Μιχαηλίδη αλλά και τον Νίκο Σίμο,

Ο πρώτος είναι 28 ετών (24/12/1989), επιθετικός και όπως ο αδελφός του Κώστας (30/08/1994), αμυντικός έμειναν ελεύθεροι από τον Μέγα Αλέξανδρο Εσωβάλτων. Ο Νίκος Σίμος (16/01/1995), μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε επίσης στον Μέγα Αλέξανδρο Εσωβάλτων, έχει έχει περάσει ξανά από την Ημαθία φορώντας τη φανέλα της Βέροιας Κ20.

Την ίδια ώρα, στον Κεραυνό θα αγωνίζονται τόσο ο Σπύρος Κυριακίδης όσο και ο Παναγιώτης Ντατσής, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα μετά από 2.5 χρόνια.

Ο πρώτος είναι 32 ετών (29/07/1985), αμυντικός και μέχρι πρότινος υπερασπιζόταν τα μετόπισθεν του ΑΣ Γιαννακοχωρίου, ενώ ο υψηλόσωμος χαφ (φωτ) έχει παρουσία τόσο στον ΑΟ Μαρίνας όσο και στον ΓΑΣ Ροδοχωρίου, στον οποίο μάλιστα έχασε σημαντικό μέρος των αγωνιστικών υποχρεώσεων λόγω σοβαρού τραυματισμού.

Οι πέντε παραπάνω προσθήκες δεν θα είναι οι μοναδικές για τον Κεραυνό Επισκοπής, που αναζητά τουλάχιστον τρεις ακόμη ποδοσφαιριστές για τις θέσεις που χρήζουν ενίσχυσης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected