Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Ρομπέρ και Καζάκης σε ομάδα του τοπικού πρωταθλήματος! Τις λες και μεταγραφές αεροδρομίου!

Στον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μπερτράν Ρομπέρ, καθώς ο Γάλλος μέχρι πρότινος παίκτης της Καβάλας και παλιότερα του Πανθρακικού και του ΠΑΟΚ συμφώνησε με την ομάδα της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης.

Την είδηση επιβεβαίωσε στην εφημερίδα «Περισκόπιο» της Κομοτηνής ο πρόεδρος του συλλόγου Ομέρ, ο οποίος μάλιστα αποκάλυψε ότι ο παίκτης κάνει ήδη προπονήσεις με την ομάδα του Ιάσμου και δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ο Ρομπέρ θα κάνει πρώτη εμφάνιση με τα χρώματα του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου στον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ Κομοτηνής». Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν μιλάμε για παιχνίδι αυτού του Σαββατοκύριακου αλλά για την αναμέτρηση της μεθεπόμενης αγωνιστικής, που έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 20 Ιανουαρίου.

Με την δήλωση του προέδρου της ομάδας του Ιάσμου, ουσιαστικά επιβεβαιώνεται και το δημοσίευμα του ThrakiSportS για τη μεγάλη βόμβα που ετοίμαζε ο σύλλογος στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο, με την οποία ισοσκελίζεται από πλευρά λαμπερού ονόματος η αποχώρηση από τον σύλλογο του Πάτρικ Ογκουνσότο. Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι υπήρξαν έντονες διεργασίες και παρασκήνιο, αφού οι πληροφορίες του ThrakiSportS αναφέρουν ότι δυνατά μπήκε στην κούρσα της διεκδίκησης του παίκτη η Δόξα Προσκυνητών, αλλά τις τελευταίες ώρες φημολογήθηκε ότι ενδιαφέρον έδειξε και η πρωτοπόρος Δόξα Γρατινής.

Πάντως το «Περισκόπιο» αναφέρει ότι και ο Βλάσης Καζάκης, που κατάγεται από τον Ίασμο και έχει φορέσει και αυτός στο παρελθόν την φανέλα του Πανθρακικού, της Ξάνθης, του Παναθηναϊκού και άλλων ομάδων «άρχισε να γυμνάζεται και θα πάρει μέρος σύντομα στους αγώνες του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου». Ο Καζάκης ήδη από το καλοκαίρι έχει επιστρέψει στον Ίασμο, διαθέτει πλέον εκεί τη δική του επιχείρηση (ένα μεγάλο σε έκταση πρακτορείο του ΟΠΑΠ) και όπως είχε επίσης γράψει το ThrakiSportS, εθεωρείτο θέμα χρόνου να ξεκρεμάσει τα παπούτσια του και να ενισχύσει την ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του, στην οποία υπενθυμίζεται ότι και ο πατέρας του Σταύρος είχε διατελέσει παράγοντας αλλά και δήμαρχος της περιοχής.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected