Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Μεταγραφή για τον Εδεσσαϊκό, τέλος ο Κάρτζιος

Ένας 17χρονος ποδοσφαιριστής που έχει ξεχωρίσει στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πέλλας, είναι από σήμερα ποδοσφαιριστής του Εδεσσαϊκού.

Ο λόγος για τον 17χρονο (24/07/2000) επιθετικό, Αρσένη Σίσκο ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στα τμήματα υποδομής των “πρασίνων”, απ όπου μεταγράφηκε στη Νίκη Καλής και πραγματοποίησε δύο εξαιρετικές σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Ο Εδεσσαϊκός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του Αρσένη Σίσκου.

Ο ποδοσφαιριστής έχει γεννηθεί στις 24 Ιουλίου του 2000 και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες του Εδεσσαϊκού. Το καλοκαίρι του 2015 μεταγράφηκε στην Νίκη Καλής, αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Α1 πετυχαίνοντας πολλά και σημαντικά goal αποτελώντας ένα από τα βασικά στελέχη της ομάδας.”

Τέλος ο Κάρτζιος

Ελεύθερος από τον Εδεσσαϊκό έμεινε πριν λίγες ώρες ο 21χρονος μεσοεπιθετικός Γιώργος Κάρτζιος και δέχεται σωρεία προτάσεων τόσο από ομάδες της ΕΠΣ Πέλλας όσο και από ομάδες Γ´ Εθνικής.

Όπως αναφέρει το pellasports, ο ταλαντούχος άσος και πρώην αρχηγός της Αναγέννησης Γιαννιτσών αναμένεται αργά η γρήγορα να καταλήξει σε κάποια ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected