Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Τριπλό “χτύπημα” του Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου!

Τρεις μεταγραφές ανακοίνωσε σήμερα (19/1) ο Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου, τις τρεις πρώτες για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Οι “κιτρινόμαυροι” ενέταξαν στο δυναμικό τους τους Σωτήρη Συρόπουλο, Άγγελο Κωτούλα (στη φωτ. αριστερά) και Κυριάκο Παπαδόπουλο, οι οποίοι θα είχαν κανονικά δικαίωμα συμμετοχής την ερχόμενη Κυριακή αλλά η αγωνιστική της Α2 αναβλήθηκε λόγω του συλλαλητηρίου στη Θεσσαλονίκη.

Ο πρώτος είναι 33 ετών (04/10/1984), αμυντικός και αγωνιζόταν μέχρι πρόσφατα στον Ολυμπιακό Λουτρού και θα βοηθήσει σημαντικά με την εμπειρία του στα μετόπισθεν, ο Άγγελος Κωτούλας είναι (27/12/1988), αριστεροπόδαρος μεσοαμυντικός με θητεία τα δύο τελευταία χρόνια στον ΠΑΟ Παλατίτσια και παλαιότερα στην ΑΕΠ Βέροιας, ενώ ο Κυριάκος Παπαδόπουλος είναι 35 ετών (04/03/1982), μεσοαμυντικός και πριν τον ΠΑΟ Παλατίτσια στον οποίο αγωνιζόταν το τελευταίο διάστημα, έπαιξε στην ΕΠΣ Μακεδονίας με τη Δόξα Ασσήρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Η Διοίκηση του Άρη Π. Σκυλιτσίου ανακοινώνει την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών που θα προσθέσουν στο υπάρχων ρόστερ ποιότητα και δύναμη! Ο λόγος για τους:

Συρόπουλος Σωτήρης από τον Ολυμπιακό Λουτρού
Κωτούλας Άγγελος από τον ΠΑΟ Παλατιτσιων
Παπαδόπουλος Κυριάκος από ΠΑΟ Παλατιτσιων

Τους Καλοσωρίζουμε στην οικογένεια του Άρη Π. Σκυλιτσίου!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected