Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Πλησιάζει στη Μπάρτσα ο Γκριεζμάν!

Μετά τον Φιλίπε Κοουτίνιο, ο οποίος είναι ήδη παίκτης της Μπαρτσελόνα, οι Καταλανοί θέλουν να προσθέσουν στο δυναμικό τους και τον Αντουάν Γκριεζμάν.

Μάλιστα, όπως αναφέρει ο καταλανικός Τύπος (Sport και Mundo Deportivo), έχει επέλθει συμφωνία με τον Γάλλο επιθετικό, ώστε το καλοκαίρι να αφήσει τη Μαδρίτη και την Ατλέτικο, μετακομίζοντας στη Βαρκελώνη.

Οι δυο πλευρές έχουν ήδη φτάσει σε συμφωνία και μάλιστα το ρεπορτάζ τους αναφέρει πως υπάρχει συμφωνία και ρήτρα αποζημίωσης σε περίπτωση που κάποια πλευρά “σπάσει” το deal. Βέβαια, η αλήθεια είναι πως το να υπάρχει ιδιωτικό συμφωνητικό, είναι κάτι που απαγορεύεται και αν αποδειχθεί από τους “ροχιμπλάνκος”, θα υπάρχει πρόβλημα για τη Μπαρτσελόνα και τον παίκτη.

Μάλιστα, η “Sport” αναφέρει πως το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσει διαπραγμάτευση μεταξύ των δυο συλλόγων για να υπάρξει συμφωνία κάτω από το ποσό της ρήτρας, το οποίο ανέρχεται στα 100.000.000 ευρώ. Πάντως, υπάρχει αισιοδοξία πως εντέλει θα επέλθει συμφωνία και το αστέρι της Ατλέτικο θα γίνει κάτοικος “Καμπ Νόου”, φορώντας την φανέλα με το “7” στην πλάτη.

απόδοση : Sport24

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected