Κατηγορίες
Football League

Δια…χειρός Τριανταφυλλάκου και στην πεντάδα!

Η Σπάρτη συνέχισε τις εντός έδρας νίκες σήμερα με σκορ 1-0 επί της Καλλιθέας.

Μια νίκη που έφερε την ομάδα στους 20 βαθμούς με το 2ο γκολ του Τριανταφυλλάκου στο πρωτάθλημα. Η Σπάρτη άνοιξε το σκορ στο 10ο λεπτό και είχε τις ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο με τον Ράνο και κεφαλιά του Βοσνακίδη για να διπλασιάσει το προβάδισμα. Τριανταφυλλάκος, Μπαρέττας έκανε ότι ήθελε από την αριστερή πλευρά και Ράντι οι κορυφαίοι από τους γηπεδούχους.

Το εύθραυστο 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος, αφού η Καλλιθέα έβγαλε το πρώτο ημίχρονο χωρίς τελική προσπάθεια στην εστία στα πρώτα 45 λεπτά, ενώ στο δεύτερο μέρος με την είσοδο των Μάκο – Γκέτσι ανέβηκε μέτρα χωρίς να μπορέσει να απειλήσει ουσιαστικά. Την επόμενη αγωνιστική η Σπάρτη ταξιδεύει στη Κρήτη για να αντιμετωπίσει τον Εργοτέλη.

το φιλμ του αγώνα στο isports.gr

Συνθέσεις

ΣΠΑΡΤΗ (Θωμάς Γράφας): Γιακουμής, Ζουλιώτης, Βοσνακίδης, Οικονομόπουλος, Νιάρος, Τσιμόντζι (66′ Μπέλης), Παναγιώτου, Τριανταφυλλάκος, Μπαρέττας (78′ Γραικός), Ράντι (89′ Κατσίκης), Ράνος.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Γιώργος Κορακάκης): Θεοδωράκης, Καντέ, Συριόπουλος, Βαλμάς (46′ Μάκο), Σεζάϊ, Ντιακιτέ, Παπαγγελής, Ταμπάκης (46′ Γκέτσι), Τσατσόπουλος, Σμυρλής, Χοτζάλι (70′ Μήλιος).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected