Basket

Μετά από ένα ματς “γκραν-γκινιόλ” και τεντωμένα νεύρα, ο ΑΟΚ Βέροιας ηττήθηκε εντός από τον Εύαθλο (δήλωση Ηλιάδη+Στιγμιότυπα)


Δεν κατάφερε να συνεχίσει το σερί νικών που ξεκίνησε να “χτίζει” ο ΑΟΚ Βέροιας στα τελευταία του παιχνίδια.

Η ομάδα του Κωνσταντίνου Ηλιάδη έχασε στα σημεία από τον Εύαθλο Πολυκάστρου και δεν κατάφερε να κερδίσει ακόμη περισσότερο έδαφος στη βαθμολογία και την επόμενη Κυριακή (28/1) δίνει έναν ακόμη “τελικό” με αντίπαλο τον Ίκαρο Τρικάλων.

Το παιχνίδι είχε δραματικό χαρακτήρα καθ όλη τη διάρκεια του και κρίθηκε από λάθη στα τελευταία λεπτά, ενώ οι γηπεδούχοι έχασαν την αυτοσυγκέντρωση τους στα τελευταία λεπτά, εκνευρισμένοι για διαιτητικές αποφάσεις.

πηγή βίντεο : Verianet.gr

Οι γηπεδούχοι είχαν προβάδισμα δυο πόντων, δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα αλλά μια λάθος μεταβίβαση και ένα φάουλ σε αντίπαλο την ώρα που επιχειρούσε σουτ τριών πόντων, ήταν καθοριστικά. Η ομάδα του Πολυκάστρου ευστόχησε σε τρεις βολές και πήρε τη νίκη, που της δίνει βαθιά βαθμολογική ανάσα ενόψει του δεύτερου γύρου, που ξεκινά την ερχόμενη εβδομάδα.

Δεκάλεπτα: 17-23, 41-44, 49-49, 62-63

ΑΟΚ Βέροιας (Ηλιάδης): Ουσουλτζόγλου, Σισμάνης 16 (3), Βλάχος 9 (1), Μαυρίδης 23 (1), Ντουλαβέρης, Τρομπούκης, Λέφας, Χατζηλαμπρινός 2, Γιαννουζάκος 12 (1).

Εύαθλος Πολυκάστρου (Παπαδόπουλος Γ.): Παπαδοπουλος Σ. 3 (1), Ημεριδης 18, Τσινοπουλος 14 (1), Τσελεκης 4, Σιδηροπουλος 16 (4), Κουτουλας 8 (2), Τασουδης.

φωτ. από pliroforiodotis.gr

Κωνσταντίνος Ηλιάδης : “Λέω και δημόσια αυτό που σας έχω πει, 24 ντέρμπι δίπλα σας και όπου πάει”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected