Κατηγορίες
Ακαδημίες Ημαθίας - Γ Εθνική / Τοπικά

Πλήθος κόσμου στη συγκέντρωση για τον 12χρονο Αλέξανδρο, το παρών οι Ζαγοράκης, Καπετάνος αλλά και ο ΠΑΟΚ Κουλούρας! (photos+vid)

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής (21/1) η ανοιχτή συγκέντρωση – συμπαράσταση για τον «μικρό» Αλέξανδρο στην Κεντρική Πλατεία της Κοζάνης.

Το παρών έδωσαν και οι Θοδωρής Ζαγοράκης και Παντελής Καπετάνος, μαγνητίζοντας τα βλέμματα των μικρών παιδιών που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

Στην πλατεία είχαν τοποθετεί και δύο μεγάλοι κουμπαράδες, μέσα στους οποίους συγκεντρώθηκαν χρήματα, τα οποία θα δοθούν μαζί με τα υπόλοιπα στον «μικρό» Αλέξανδρο, ο οποίος θα μεταβεί στην Αμερική για να εγχειριστεί.

Η παρουσία του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη, «αγκαλιάζοντας» αυτή την προσπάθεια που γίνεται. Η κοινωνία της Κοζάνης και όχι μόνο, έδειξε πως εάν θέλει μπορεί και αυτό ήταν το έναυσμα για ακόμα περισσότερες προσπάθειες για το μέλλον.

Την συγκέντρωση συνδιοργάνωσαν η ΕΠΣ Κοζάνης, ο ΟΑΠΝ Κοζάνης, ο κοινωφελής οργανισμός του Δήμου Κοζάνης και η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Να τονίσουμε πως στην Πλατεία της Κοζάνης βρέθηκε και η Ακαδημία του ΠΑΟΚ Κουλούρας, η οποία μάζεψε ένα χρηματικό ποσό για τον Αλέξανδρο, όπως επίσης και παίκτες του Άρη Θεσσαλονίκης.

περισσότερες φωτογραφίες στο top-sport.gr

πηγή βίντεο : Flash-tv

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected