Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Α-Β-Γ Εθνική - Ακαδημίες Ημαθίας

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας και η κοπή πίτας όλων των τμημάτων

ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Η ανδρική ομάδα του Αγροτικού Αστέρα αγωνίζεται την Κυριακή 28/1/2018, στις 15:00 στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας, με την αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού Νάουσας, για την 11η αγωνιστική της Α2 ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας.

ΟΜΑΔΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

Παιδικό τμήμα

Το Σάββατο 27/1/2018 το παιδικό τμήμα του Αγροτικού Αστέρα, αγωνίζεται στο γήπεδο Αγίας Βαρβάρας στις 11:00, με το αντίστοιχο τμήμα του Αριστοτέλη Νάουσας, για την 9η αγωνιστική του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ημαθίας.

Η συγκέντρωση των παικτών θα γίνει στις 09:45 το πρωί στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας.

Τμήματα Υποδομής

Το Σάββατο 27/1/2018 τα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας (προπαιδικό, τζούνιορ, προτζούνιορ-μπαμπίνο) του Αγροτικού Αστέρα, αγωνίζονται στις 10:30, σε γήπεδο στην περιοχή Σαραντόβρυσες στη Βέροια με τα αντίστοιχα τμήματα της ακαδημίας Άγιαξ για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών.

Η συγκέντρωση θα γίνει στις 10:00 πρωί στο πλαστικό γήπεδο στις Σαραντόβρυσες.

Οι μικροί αθλητές να έχουν μαζί τους πράσινη στολή.

Ο Αγροτικός Αστέρας καλεί το φίλαθλο κόσμο του Ν. Ημαθίας και της γύρω περιοχής, για να βοηθήσει στις προσπάθειες των ομάδων, που αγωνίζονται το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Κοπή πίτας

Από τον Αγροτικό Αστέρα γνωρίζεται ότι την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2017 θα πραγματοποιηθεί κοπή βασιλόπιτας και καλούνται όλοι οι αθλητές από τα όλα τα τμήματα του Συλλόγου (Γυναικείο, Ανδρικό και τμήματα Υποδομής της Ακαδημίας) να παραβρεθούν στο κτίριο του πολιτιστικού συλλόγου της Αγίας Βαρβάρας στις 17:45.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected