Κατηγορίες
Μεταγραφές

Κι άλλος Έλληνας στη Ντόρτμουντ!

Άλλον έναν Έλληνα παίκτη θα αποκτήσει η Ντόρτμουντ μαζί με τους Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Αργύρη Καμπέτση, θα προστεθεί και ο διεθνής επιθετικός Βαγγέλης Παυλίδης.

Όπως αναφέρει το acadimies.gr, o 19χρονος επιθετικός που έχει φορέσει τη γαλανόλευκη με Παίδων, Νέων και προσφάτως της Ελπίδων, είχε μπει στο μικροσκόπιο των ανθρώπων της Ντόρτμουντ εδώ και καιρό καθώς γνωρίζεται καλά με τον προπονητή της Κ23 των Βεστφαλών Γιαν Σίμπερτ που είχε θητεύσει νωρίτερα στην Ακαδημία της Μπόχουμ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η αρχική συμφωνία των 2 συλλόγων αναφέρεται σε δανεισμό μέχρι το καλοκαίρι και σε περίπτωση που ο Έλληνας άσος καταφέρει να ικανοποιήσει τους ανθρώπους της Ντόρτμουντ, υπάρχει περίπτωση κίνησης για την απόκτηση των δικαιωμάτων του.

Ο προπονητής της Κ23 της Ντόρτμουντ, Γιαν Σίμπερτ εγγυάται για την ποιότητα απόδοσης του Παυλίδη, ο οποίος από το 2015 βρίσκεται ήδη στη Γερμανία και έχει αφήσει πολύ θετικές εντυπώσεις, ως αγωνιζόμενος στην Κ17 και Κ19 της Μπόχουμ.

Η απόκτηση του Έλληνα παίκτη από την Μπόχουμ, πραγματοποιήθηκε όταν ήταν σε ηλικία 17 ετών όπου και υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο με ισχύ έως το καλοκαίρι του 2019, αφήνοντας την Ακαδημία των Μπέμπηδων 2000.

Το πρώτο του επαγγελματικό ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα του συλλόγου, πραγματοποιήθηκε σε ένα αγώνα στη Στουτγάρδη (που έληξε 1-1) στις 10 Μαρτίου 2017 και ακολούθησαν 3 ακόμα εμφανίσεις του μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Φέτος δεν αγωνίστηκε λεπτό, λόγο υποβολής σε επέμβαση κήλης στις αρχές και χρειάστηκε αρκετό χρόνο αποθεραπείας.

Στην Κ23 της Ντόρτμουντ από την οποία και θα ξεκινήσει θα βρεθεί με τον συμπαίκτη του από την Εθνική Νέων Αργύρη Καμπέτση, ο οποίος βρίσκεται στην γερμανική ομάδα από το καλοκαίρι.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected