Ποδόσφαιρο Κόσμος

Η Λεγκανές του Σιόβα απέκλεισε τη Ρεάλ στο “Μπερναμπέου” (vid)

Η κατάρρευση της Ρεάλ συνεχίζεται, αυτήν τη φορά με τον αποκλεισμό της από τα προημιτελικά του κυπέλλου, μετά από την εντός έδρας ήττα με 1-2 από τη Λεγκανές του Δημήτρη Σιόβα.

Μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της σύγχρονης ιστορίας της βιώνει η Ρεάλ Μαδρίτης. Όπως αναφέρει το Sport24, η πρωταθλήτρια Ισπανίας, Ευρώπης και κόσμου γνώρισε ήττα 1-2 από τη Λεγκανές στο “Σαντιάγο Μπερναμπέου” και σε συνδυασμό με τη νίκη μόλις με 1-0 στον πρώτο αγώνα, αποκλείστηκε από την προημιτελική φάση του Copa del Rey.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν χρησιμοποίησε ξανά τους αναπληρωματικούς, όπως συνηθίζει στο κύπελλο, με την προσθήκη ορισμένων βασικών όπως ο Σέρχιο Ράμος, ο Ίσκο και ο Καρίμ Μπενζεμά. Αντιθέτως, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έμεινε εκτός αποστολής.

Οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι είχαν πολλές ευκαιρίες στο πρώτο παιχνίδι και αδικούνται από την ήττα, κοίταξαν ξανά στα μάτια τους “μερένγκες” και μάλιστα προηγήθηκαν με τον Εράσο στο 31′.

Το 1ο ημίχρονο έληξε χωρίς εύστοχο σουτ για τη Ρεάλ, ωστόσο με την έναρξη του 2ου μέρους, ο Μπενζεμά ισοφάρισε σε 1-1 και προς στιγμήν καθησύχασε τους φίλους των γηπεδούχων.

Τα λεπτά κυλούσαν και αντί για το δεύτερο γκολ της Ρεάλ, ήρθε το δεύτερο γκολ της Λεγκανές με τον Γκάμπριελ στο 55′.

Ο τραυματισμός του Δημήτρη Σιόβα τον οδήγησε στον πάγκο των φιλοξενουμένων, οι οποίοι στη συνέχεια χρειάστηκαν δύο εξαιρετικές επεμβάσεις του Νερέο Σαμπάνιε για να κρατήσουν το σκορ πρόκρισης και να φτάσουν σε μία από τις πιο ιστορικές επιτυχίες τους.

https://www.youtube.com/watch?v=aaVPh1Qr_t4

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected