Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Κατέληξαν στο πρόσωπο που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία

Κάποιες περιπτώσεις Πατρινών τεχνικών (κυρίως) βρέθηκαν το τελευταίο διήμερο στο προσκήνιο στον ΠΑΟ Βάρδας, κι εξετάστηκαν για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας, μετά την παραίτηση του Ηλία Φωτόπουλου.

Όπως αναφέρει το iliaoikonomia, στην τελική απόφαση των ανθρώπων της ομάδας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και το οικονομικό σκέλος, καθώς και η γνώση “προσώπων και πραγμάτων” του ομίλου, των ομάδων, κ.τ.λ., από τον όποιον υποψήφιο.

Ήδη είχαν γίνει από το βράδυ της Δευτέρας και κάποιες προτάσεις προς τους διοικούντες, που αφορούσαν μεταξύ άλλων τον Άγγελο Κωνσταντινόπουλο και κάποιους ακόμα, αλλά δεν φαίνεται να προχωράει κάποια από αυτές.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το απόγευμα της Πέμπτης (25/1) οι διοικούντες κατέληξαν στην επιλογή του Κώστα Κωνσταντινίδη και απομένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς ΠΑΟΒ. Ο γνωστός κι ως «Κόκος», θα αναλάβει έτσι και επίσημα σχετικά καθήκοντα, καθώς ήδη την Τετάρτη έκανε το ντεμπούτο του ως υπηρεσιακός στο παιχνίδι Κυπέλλου απέναντι στον Πανηλειακό στον Πύργο και μάλιστα η ομάδα με το 0-1 πήρε νίκη – πρόκριση.

Ο Κώστας Κωνσταντινίδης, θα πλαισιωθεί από έναν συνεργάτη – γυμναστή, ο οποίος αναμένεται κλείσει τις αμέσως επόμενες ώρες.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected