Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Μετά τον Σοφοκλή Ράδη, έρχονται τρεις ακόμη προσθήκες!

Με «άρωμα» Γαλλίας οι τρεις μεταγραφές της Ζακύνθου!

Όπως αναφέρει το ioniansports, κατέφθασαν το απόγευμα της Παρασκευής στο αεροδρόμιο της Ζακύνθου «Διονύσιος Σολωμός» τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της Ζακύνθου.

Συγκεκριμένα λοιπόν για πρώτη φορά πάτησαν το έδαφος του νησιού τρεις ποδοσφαιριστές που αναμένεται να βοηθήσουν την προσπάθεια που γίνεται για να σωθεί η φετινή χρονιά και η ομάδα να μείνει στην κατηγορία.

Πρόκειται για τον παίκτη από το Μάλι, Αλκάου Κεϊτά τον Μαροκινό Καλί Χαλίμ και τον Αλγερινό Σεναντί Γιατσίν. O πρώτος είναι γνωστός στην Ελλάδα από το πέρασμα του από την Καβάλα και προέρχεται από την ομάδα της Βαλεσιέν (Β΄ Γαλλίας). είναι αριστερό χαφ και αγωνίζεται και σαν φουνταριστός κυνηγός. Είναι 21 ετών και έχει ύψος 1.84.

Ο δεύτερος είναι ο Αλγερινός Serandi Yaccine μέχρι πρόσφατα αγωνιζόταν στην ομάδα Lynx FC της Α΄ Εθνικής Γιβραλτάρ παίζει σαν κεντρικό χαφ είναι 23 ετών. Ο τρίτος της παρέας είναι Μαροκινός είναι 20 ετών αγωνιζόταν και αυτός στην Β΄ Εθνική Γιβραλτάρ και παίζει σαν αριστερός ακραίος μπακ-χαφ αλλά και σαν επιτελικός μέσος. Και οι τρεις είναι κάτοχοι γαλλικού διαβατηρίου. Τους παίκτες υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο μέλη της διοίκησης.

Oι ποδοσφαιριστές το Σάββατο το μεσημέρι θα φορέσουν την κυανοκίτρινη φανέλα και θα αγωνιστούν σε φιλικό παιχνίδι (Αργάσι-Γερακαρία) στο Δημοτικό Στάδιο. Εκεί όπου ο τεχνικός της ομάδας Μάρκος Στεφανίδης θα έχει την πρώτη εικόνα από τους τρεις ποδοσφαιριστές.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα κάνει και την πρώτη εμφάνιση το άλλο μεταγραφικό απόκτημα ο νεαρός Σοφοκλής Ράδης, ο οποίος αποκτήθηκε πριν μερικές ημέρες από την ομάδα της Βέροιας η οποία χθες αποδέσμευσε τον ποδοσφαιριστή καθώς είχε επαγγελματικό συμβόλαιο.

Οι τέσσερις αυτοί ποδοσφαιριστές μαζί με τους Καραμαλίκη, Σκοζάϊ και Λάλι είναι οι 7 μεταγραφές που έχει πραγματοποιήσει η διοίκηση της Ζακύνθου μέσα στον Ιανουάριο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected