Ποδόσφαιρο Κόσμος

Του…VAR το κάγκελο και αποκλεισμός για τη Λίβερπουλ! (vid)

Άνφιλντ, το… σπίτι της Γουέστ Μπρομ, αφού μετά το «Χ» στο πρωτάθλημα, πήρε και την πρόκριση στο κύπελλο επικρατώντας 3-2! Το VAR ακύρωσε γκολ στη φιλοξενούμενη, έδωσε πέναλτι στους Κόκκινους, αλλά το έχασε ο Φιρμίνο!

Αυτή κι αν είναι παράδοση… Η Λίβερπουλ του Γίργκεν Κλοπ έμεινε τρίτη διαδοχική σεζόν εκτός κυπέλλου στον 4ο γύρο κι έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει κάποια κούπα εντός σεζόν! Η Γουέστ Μπρομ συνεχίζει να κάνει ζημιά στους Κόκκινους, αφού μετά την ισοπαλία στο πρωτάθλημα, πήρε και την πρόκριση στο Ανφιλντ, επικρατώντας 3-2!

Έτσι, μπήκε τέλος στο σερί των 19 αήττητων εντός έδρας ματς σε όλες τις διοργανώσεις για τη Λίβερπουλ, με την Μπρομ να γίνεται η πρώτη ομάδα από τον Οκτώβριο του 2014 (Ρεάλ Μαδρίτης) που σκοράρει τρεις φορές στο πρώτο ημίχρονο μέσα στο «Άνφιλντ».

η ανάλυση του ματς στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

Λίβερπουλ: Μινιολέ, Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Μορένο, Βαϊνάλντουμ, Τσαν (65’ Μίλνερ), Τσάμπερλεϊν (65’ Ινγκς), Μανέ (65’ Χέντερσον), Σαλάχ, Φιρμίνο

Γουέστ Μπρομ: Φόστερ, Έβανς, Ντόουσον, Γκιμπς (37’ Χεγκάζι), Μπραντ, Νιόμ, Κριχόβιακ, Λίβερμορ, Μπάρι (71’ Γιάκομπ), Ροδρίγκες, Κανού (39’ Φίλιπς)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected