Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Το…κερασάκι για τον Ηρακλή ο Αμαραντίδης, δεν βγήκε το δελτίο του Τάι!

Ο Λάκης Παπαϊωάννου, κατά την τοποθέτησή του στη συνέντευξη Τύπου για τον οικονομικό απολογισμό, προανήγγειλε την υλοποίηση μιας ακόμη – τελευταίας – μεταγραφικής κίνησης.

Όπως αναφέρει το bluearenaΑυτή αφορούσε στον Βασίλη Αμαραντίδη, ο οποίος μέσα σε λίγους μήνες επανέρχεται στον Ηρακλή, όπου πριν το καλοκαίρι του `17, όταν και αποχώρησε, είχε φτάσει μέχρι την πρώτη ομάδα, καθώς θεωρήθηκε ιδιαιτέρως ταλαντούχος.

Η βασική θέση του είναι αυτή του δεξιού ακραίου μεσοεπιθετικού, αλλά αγωνίζεται και στην αριστερή πτέρυγα και – γενικά – σε όλες τις θέσεις της επιθετικής γραμμής.

Γεννήθηκε στις 2 Απριλίου του 1997 και άρχισε την καριέρα του από την Ακαδημία «Μπέμπηδες 2000», ενώ στη συνέχεια μετέβη στην Ιταλία και στην ομάδα Νέων της Κιέβο, για να ακολουθήσει η μεταγραφή του στην Κ20 του Ηρακλή.

Σε ηλικία 18 ετών κρίθηκε εξαιρετικά εξελίξιμος και υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο, ενώ προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα, από την οποία αποχώρησε με τη διάλυση της ΠΑΕ το περασμένο καλοκαίρι, ακολουθώντας μια σύντομη θητεία στον Πανσερραϊκό.

Με αυτήν την κίνηση και παρά τις αποχωρήσεις Σαββελίδη, Γκουτσίδη, Δραγάνη, Υφαντίδη από τις θέσεις των ακραίων επιθετικών, το ρόστερ είναι εξαιρετικά γεμάτο και πάλι, με Ρόβα, Παπαδόπουλο, Πτηνόπουλο, Ντε Σμεντ, Μεντί, Κουρέλλα (είναι η θέση στην οποία άρχισε την καριέρα του) και Αμαραντίδη.

Δεν εκδίδεται από την ΕΠΟ το δελτίο του Τάι!

Το αρμόδιο δικαιοδοτικό όργανο δεν απεδέχθη την έκδοση δελτίου για τον Βραζιλιάνο και ο Ημίθεος θα εξασφαλίσει τη συμμετοχή του παίκτη, μέσω νομιμοποίησης της παραμονής του στη χώρα.

Η προσφυγή του επίσημου Ηρακλή στα δικαιοδοτικά όργανα της ΕΠΟ δεν έφερε αποτέλεσμα, όπως αποδεικνύεται, καθώς ο Λάκης Σημαιοφορίδης εισέπραξε αρνητική εισήγηση από το Διαιτητικό Δικαστήριο για την υπόθεση του Τάι.

Το δικαιοδοτικό όργανο της Ομοσπονδίας συνήγε το συμπέρασμα ότι δεν δικαιολογείται η προσφυγή των «κυανολεύκων» και ότι ορθώς δεν εξεδόθη δελτίο για τον ποδοσφαιριστή.

Κατόπιν αυτής της εξέλιξης, οι ιθύνοντες της διοίκησης έχουν ήδη δρομολογήσει την υπόθεση προς άλλην κατεύθυνση, αυτήν της νομιμοποίησης της παραμονής του Τάι στη χώρα, παρά το γεγονός ότι – πλέον και τυπικά – λογίζεται ως εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Απλώς, ο επίσημος «Γηραιός», με την προσφυγή στο Διαιτητικό ήθελε να συντομεύσει την όλη ιστορία, ώστε να αποκτήσει άμεσα δυνατότητα συμμετοχής ο ποδοσφαιριστής, ενώ τώρα θα αναγκαστεί να συνεχίσει εκτός των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας για ένα μικρό, επιπλέον, χρονικό διάστημα…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected