Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ο Ρήγας Φεραίος κατέθεσε ένσταση για το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου!

Ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου κατέθεσε, σύμφωνα με πληροφορίες του goalpost ο Ρήγας Φεραίος, για αντικανονική συμμετοχή του Κλεβί Κόλα.

Η ομάδα του Βελεστίνου, σύμφωνα πάνα με τις ίδιες πληροφορίες, ζητεί να κατακυρωθεί ο αγώνας υπέρ της, καθώς σύμφωνα με όσα υποστηρίζει, ο Κόλα έχει καταθέσει στην ΕΠΟ ταυτότητα προπονητή, χωρίς να έχει δηλώσει εγκαίρως (10 μέρες πριν την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος όπως ορίζει ο ΚΑΠ), ότι επιθυμεί φέτος να αγωνιστεί ως ποδοσφαιριστής.

Από την πλευρά τους οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού υποστηρίζουν πως ο Κόλα αγωνίζεται νόμιμα στο πρωτάθλημα, τη στιγμή που έχει φροντίσει να κάνει όλες τις νόμιμες ενέργειες στην ΕΠΟ πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος, όταν επρόκειτο να αγωνιστεί στον Αχιλλέα Φαρσάλων.

Μένει, πλέον, να δούμε ποια θα είναι η απόφαση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, εφόσον ο Ρήγας όντως έχει καταθέσει ένσταση. Αν πάντως, δικαιωθεί ο Ρήγας, τότε ο Ολυμπιακός, βάσει ΚΑΠ, θα χάσει το παιχνίδι με 3-0 και θα του αφαιρεθούν και τρεις βαθμοί.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected