Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Έκοψε το…νήμα με τρεις μεταγραφές!

Σε τρεις προσθήκες προχώρησε η ομάδα του ΑΟ Χαλκίδας, λίγο πριν την ολοκλήρωση της χειμερινής περιόδου των μεταγραφών.

Όπως αναφέρει το starsports, απέκτησε τον Βασίλη Μιχελή που έμεινε ελεύθερος από την Κηφισιά, με τον 24χρονο κεντρικό αμυντικό να έχει φορέσει επίσης τις φανέλες της Αγίας Ελεούσας, Ιωνικού και Φωστήρα.

Επίσης η ομάδα της Χαλκίδας δυνάμωσε και την γραμμή κρούσης με τη προσθήκη του 27χρονου επιθετικού Βαγγέλη Χαλιώτη (φωτ) που μετρά εκτός των άλλων και 21 παρουσίες στην Football League με 1 γκολ, ενώ μέχρι πρότινως αγωνιζόταν στον ΑΟ Μίμας/Μικρασιατική ομάδα του τοπικού πρωταθλήματος της ΕΠΣΔΑ.

Ο έμπειρος επιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του από το Κερατσίνι και στη συνέχεια ακολούθησαν οι Ασπρόπυργος, Αίας Σαλαμίνας, Α.Μ.Σ. Βρασιές, Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου, Εθνικός Αστέρας, η Κυπριακή ΠΑΕΕΚ, Φωκικός, Πανελευσινιακός και Βύζας Μεγάρων.

Τέλος οι ¨νερτζούρι” απέκτησαν τον 33χρονο Αριστοτέλη Μακρή από τον Όλυμπο Γυμνού που στο παρελθόν έχει φορέσει μεταξύ άλλων και τις φανέλες των Αυλωναρίου και Μακρυκάπας.

Σύμφωνα με πληροφορίες την ερχόμενη Παρασκευή οι ποδοσφαιριστές θα δουν το χρώμα του χρήματος, καθώς η διοίκηση ανακοινώσει ότι θα προχωρήσει σε πληρωμές.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected