Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αποχωρεί ο Αντώνης Κασάπης από την Ποντιακή Νεολαία Αράχου. Τι δήλωσε στο SportsUp

Εξελίξεις στην τεχνική ηγεσία της Ποντιακής Νεολαίας Αράχου, καθώς ο Αντώνης Κασάπης αποτελεί εδώ και λίγες ώρες παρελθόν!

Ο νεαρός τεχνικός και διατελέσαντας επί μία τριετία τερματοφύλακας της ομάδας όταν αυτή βρέθηκε από τις μικρές κατηγορίες στα “σαλόνια” του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ημαθίας, παραιτήθηκε από τη θέση του προπονητή και πλέον οι “οράνιε” αναζητούν το διάδοχο του.

Ο ίδιος μίλησε στο SportsUp για την απόφαση του :

“Θα ήθελα καταρχάς να ευχαριστήσω θερμά τους ανθρώπους της Ποντιακής Νεολαίας Αράχου για την άψογη συνεργασία μου όλο αυτό το διάστημα που βρίσκομαι στον πάγκο της ομάδας. Έζησα όμορφες στιγμές στον σύλλογο, πολλές χαρές και σίγουρα αυτές θα μείνουν χαραγμένες στη μνήμη μου. Η διαφορά φιλοσοφίας με τους διοικούντε, μου επιβάλλει να αποχωρήσω, κάτι άλλωστε απόλυτα σύνηθες σε μια ομάδα ποδοσφαίρου και δη ερασιτεχνική.

Εύχομαι στην Ποντιακή Νεολαία Αράχου καλή επιτυχία στη φετινή σεζόν και πολλές διακρίσεις στο μέλλον!”

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του SportsUp, ο αντικαταστάτης του (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) θα είναι ένα πρόσωπο που γνωρίζει καλά την ομάδα, έχει εργαστεί ξανά στο παρελθόν με ιδιαίτερη επιτυχία και ουσιαστικά απομένει η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς του συλλόγου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected