Football League

Αναλαμβάνει τον Πανσερραϊκό ο Χαραλαμπίδης

Άμεσα, όπως άλλωστε και ήθελαν, κινήθηκαν στον Πανσερραϊκό για να αντικαταστήσουν τον Περικλή Αμανατίδη και όπως φαίνεται ο Απόστολος Χαραλαμπίδης είναι ο εκλεκτός του Θωμά Κυπαρίσση και της διοίκησης για να συνεχίσει την προσπάθεια για την παραμονή της ομάδας.

Μάλιστα το ρεπορτάζ του serressport επιβεβαιώνεται και από το περιβάλλον του ίδιου, ενώ για τις εξελίξεις φέρεται να έχουν ενημερωθεί και παίκτες του Πανσερραϊκού.

Ο 49χρονος τεχνικός που άφησε πριν από λίγες ημέρες την Βέροια λόγω των πολλών προβλημάτων που αντιμετώπιζε, έχοντας κάνει με τα δεδομένα που υπήρχαν και το ρόστερ που είχε στην διάθεση του πολύ καλή δουλειά, θεωρήθηκε ο κατάλληλος, γνωρίζοντας και πολύ καλά το πρωτάθλημα και τους αντιπάλους, για να αναλάβει τις τύχες του Πανσερραϊκού. Μάλιστα από παίκτες που έχουν συνεργαστεί μαζί του θεωρείται ένας πολύ σοβαρός προπονητής με όρεξη για δουλειά, ενώ πολλοί υποστηρίζουν ότι στην ομάδα της Ημαθίας με τις συνθήκες που υπήρχαν αδικούσε τον εαυτό του για αυτό και δεν άντεξε.

Ο Χαραλαμπίδης βρίσκεται στους πάγκους από το 2002 και έχει εργαστεί κατά σειρά σε Α.Σ Αμπελόκηποι, Καλλικράτεια, Τρίγλια, Ηρακλής(βοηθός Σάββα Κωφίδη), ΟΦ Ιεράπετρας, ΑΕ Πολυκάστρου, Φωκικό, Εορδαϊκό, Τρίκαλα, Βέροια, Καλλιθέα, Δόξα Δράμας, Νίκη Βόλου, Νέα Σαλαμίνα, Καβάλα, Τύρναβο, Ολυμπιακό Βόλου, ΑΕ Καραϊσκάκης, Κ20 Αστέρας Τρίπολης και Βέροια, ενώ στην ομάδα της Αρκαδίας υπήρξε πρώτος προπονητής και για τρία ματς.

Ο έμπειρος τεχνικός αναλαμβάνει τον Πανσερραϊκό σε δύσκολη θέση βαθμολογικά και με πολύ δύσκολα ματς να ακολουθούν, ωστόσο έχει να διαχειριστεί ένα πλούσιο ρόστερ, νεανικό μεν, αλλά με ποιότητα και εμπειρίες από την Σούπερ Λιγκ δε και το ζητούμενο είναι να εντάξει τις μεταγραφές στον ρυθμό της ομάδας.

Mάλιστα ο Απόστολος Χαραλαμπίδης αναμένεται να είναι παρών στην προπόνηση της Παρασκευής και λογικά, έστω και με ελάχιστες ημέρες στην διάθεση του, θα οδηγήσει τον Πανσερραϊκό στο εκτός έδρας ματς με την Παναχαϊκή την Κυριακή.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected