Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Το γκολ του Σκόκο που έκανε τους Αργεντίνους να παραμιλούν! (vid)

Ο Νάτσο Σκόκο συνεχίζει τις υψηλές… πτήσεις με την Ρίβερ Πλέιτ, με τον 32χρονο άσο να θυμίζει… Μέσι, καθώς σμπαραλιάζει την άμυνα της Ολίμπο για να πετύχει ένα υπέροχο γκολ. «Τρελάθηκε» ο σπίκερ…

Ο Νάτσο Σκόκο καθάρισε την.,.. μπουγάδα για την Ρίβερ Πλέιτ απέναντι στην Ολίμπο, πετυχαίνοντας και τα δύο γκολ της ομάδας του, με το δεύτερο να έχει βγει από τις πιο σατανικές εμπνεύσεις του Λιονέλ Μέσι.

Όπως αναφέρει το SDNA, o «υδραυλικός» άδειασε όλη την άμυνα της Ολίμπο, περνώντας σαν σταματημένους τέσσερις παίκτες και τον τερματοφύλακα, για να σκοράρει προ κενής εστίας ένα υπέροχο γκολ.

«Είναι ο Σκόκο, είναι ο Σκόκο! Tι γκολ, τι γκολ, τι γκολάρα της Ρίβερ. Τι γκολάρα πέτυχε ο Σκόκο! Είναι τρομερός, κύριοι! Τους πέρασε όλους, δεν τον σταμάτησε κανείς, όπως ο Μέσι. Απίστευτο, έβαλε δύο γκολ σε τριάντα λεπτά. Για όνομα του Θεού, τι έκανε ο Σκόκο» αναφωνεί… εκστασιασμένος ο Αργεντινός σπίκερ, ενώ ο συνεργάτης του τον συμπληρώνει αποθεώνοντας, επίσης, τον πρώην άσο της ΑΕΚ.

«Δείτε που πήρε τη μπάλα και πως πατάει, πως περνά από την εξωτερική, μετά περνά άλλους δύο από μέσα, τι ντρίμπλα και του μένει άλλος ένας, ο τερματοφύλακας και στη συνέχεια στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Αυτή είναι η κλάση, η ηρεμία, το τεράστιο ταλέντο του κυρίαρχου του αγώνα, του Ιγνάσιο Σκόκο, ο οποίος χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια. Αξίζει την αποθέωση».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected