Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αιφνιδιαστική αλλαγή προπονητή στον Πιερικό!

Δεν θα συνεχίσει στον πάγκο του Πιερικού ο Δημήτρης Χριστοφορίδης, 25 μέρες μετά την πρόσληψη του στον πάγκο του ιστορικού συλλόγου!

Ο Ημαθιώτης προπονητής, μετά από 4 αγωνιστικές στις οποίες η ομάδα έφερε ισάριθμες ισοπαλίες, αποχαιρετά τον “μελανόλευκο” σύλλογο και στη θέση του προσλαμβάνεται ο Λεωνίδας Μπίλης, που αποχώρησε πρόσφατα από την τεχνική ηγεσία του Άρη Παλαιοχωρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“O ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας του με τον προπονητή κ. Δημήτρη Χριστοφορίδη. Εμείς τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στο διάστημα αυτό στην ομάδα και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια των προσωπικών και επαγγελματικών δραστηριοτήτων του.

Η διοίκηση είναι σίγουρη ότι θα συνεχίσει να είναι κοντά στην ομάδα που υπηρέτησε και αγαπάει παραμένοντας πιστός φίλος.

Τη θέση του προπονητή στην ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ αναλαμβάνει ο κ. Λεωνίδας Μπίλης ο οποίος στο παρελθόν εργάστηκε στον ΠΙΕΡΙΚΟ. Η διοίκηση του εύχεται ολόψυχα καλή αρχή στο νέο του ξεκίνημα με επιτυχίες για την ομάδα μας. Ο Λεωνίδας Μπίλης  διετέλεσε πρόσφατα προπονητής της πρωτοπόρου ομάδας του Άρη Παλαιοχωρίου καθώς εργάστηκε και σε ομάδες Β΄ και Γ΄ εθνικής κατηγορίας.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected