Κατηγορίες
Football League

Τόλης Τερζής : “Έχουν ήδη πέσει οι τίτλοι τέλους”

Έγγραφο με το οποίο η Βέροια θα δηλώνει αποχώρηση από το πρωτάθλημα θα κοινοποιηθεί κατά τη διάρκεια της ημέρας (22/02) όπως επιβεβαίωσε ο Τόλης Τερζής.

Ο προπονητής των «κυανέρυθρων» σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Yellow Radio 92,8 τόνισε ότι πολλοί ποδοσφαιριστές έχουν φύγει ήδη για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους.

Αναλυτικά:

Για τους τίτλους τέλους της Βέροιας είπε:

«Ναι, τίτλοι τέλους χθες το μεσημέρι. Αυτή τη στιγμή η Βέροια δεν υπάρχει. Χθες το μεσημέρι είχαμε το τελευταίο ραντεβού. Τα παιδιά είχαν βγάλει μια ανακοίνωση το προηγούμενο Σάββατο πριν το παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο. Περιμέναμε μέχρι την Τετάρτη. Υπήρχαν κάποιοι άνθρωποι που είχαν υποσχεθεί κάποια πράγματα ότι θα άλλαζαν.

Χθες το μεσημέρι που είχαμε την προγραμματισμένη προπόνηση στις 15:00 δεν εμφανίστηκε κανείς να μας ενημερώσει. Τα παιδιά έμειναν στην απόφαση αυτή που είχανε βγάλει μέσω της ανακοίνωσης. Χαιρετηθήκαμε, μάζεψαν τα πράγματά τους και ήδη κάποια παιδιά έχουν πάει στα σπίτια τους».

Για τον αγώνα που έχει προγραμματιστεί στην Καλαμαριά:

«Είναι το παιχνίδι με την Καλαμαριά την Κυριακή. Δεν υπάρχει περίπτωση να κατέβει η ομάδα. Θεωρώ ότι είναι αδύνατον, ούτε μία στο εκατομμύριο, έτσι πιστεύω».

Για την ενημέρωση της Football League είπε:

«Είναι θέμα χρόνου από την ΠΑΕ να στείλουν χαρτί στη Football League που λέει για απόσυρση της ομάδας από το πρωτάθλημα. Κάτι ανάλογο που είχε γίνει με τον Αχαρναϊκό που σταμάτησε, δηλαδή, θα γίνει και με εμάς. Θα στείλουν χαρτί που σημαίνει ότι αυτόματα η ομάδα σταματάει το πρωτάθλημα».

Για την κατάσταση της Βέροιας:

«Αυτή η εξέλιξη είναι δυσάρεστη. Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι εμείς στο ποδοσφαιρικό τμήμα οι προπονητές, οι ποδοσφαιριστές κάναμε τον δικό μας αγώνα μέσα στο γήπεδο. Είναι γνωστό ότι είχαμε το μικρότερο ρόστερ όσον αφορά την ποσότητα των ποδοσφαιριστών, όσον αφορά την ηλικία από όλη την κατηγορία. Στον 1ο γύρο καταφέραμε και συγκεντρώσαμε 17 βαθμούς, είχαμε και ένα παιχνίδι λιγότερο εκείνο της αναβολής με την ομίχλη.

Θεωρητικά εμείς ήμασταν μέσα στον στόχο μας και μπορούσαμε να το παλέψουμε. Από εκεί και πέρα υπήρχαν άλλα προβλήματα τα οποία τα αντιμετωπίζαμε καθημερινά, αλλά δεν ήταν και δικά μας θέματα να δώσουμε λύση εμείς, ήταν άλλων ανθρώπων. Είναι δύσκολη η κατάσταση αυτή, η Βέροια έχει μία ιστορία στο ποδόσφαιρο εκπροσωπεί μία ολόκληρη πόλη, εκπροσωπεί έναν νομό και θα αναγκαστεί η ομάδα αυτή να σταματήσει στα μέσα της σεζόν σίγουρα δεν είναι ευχάριστο».

Για το οικονομικό:

«Είχαμε πάρει πριν την περίοδο των Χριστουγέννων, υπήρχαν όμως θέματα αρκετά».

Για τους αδερφούς Μπίκα:

«Υπήρχε ενδιαφέρον από αυτούς τους ανθρώπους, αλλά δεν ήταν αυτό το διάστημα, ήταν πριν από έναν χρόνο, δηλαδή πέρυσι τέτοιο καιρό».

Για τις δηλώσεις που είχε κάνει για τον ΟΦΗ:

«Εγώ τότε είχα μιλήσει για το αγωνιστικό κομμάτι. Είχα επικεντρωθεί όταν ξεκίνησε το παιχνίδι και όταν τελείωσε δεν είχα πει κάτι άλλο. Οι άνθρωποι του ΟΦΗ το παρεξήγησαν και το πήραν διαφορετικά. Μίλησα για το αγωνιστικό. Ο καθένας τα παίρνει και τα μεταφράζει όπως θέλει».

απόδοση : FL News

loading...
error: Protected