Κατηγορίες
Super League 1

Εξελίξεις στον Πλατανιά με Μαθιουλάκη και Ομπερχάουζερ

Ερρίφθη ο κύβος σε ό,τι αφορά τις προθέσεις του Μανώλη Μαθιουλάκη στον Πλατανιά.

Όπως αναφέρει το athlitiko.gr, ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ και κάτοχος του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών γνωστοποίησε στους συνεργάτες του στη διοίκηση ότι μετά το τέλος αυτής της χρονιάς σκοπεύει να αποχωρήσει.

Την είδηση κάνουν γνωστή τα σημερινά “Χανιώτικα Νέα”, με το ρεπορτάζ να αναφέρει ότι ο κ. Μαθιουλάκης ανακοίνωσε την απόφαση που έχει πάρει σε ένα άτυπο Διοικητικό Συμβούλιο που έγινε πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Εκεί ο κ. Μαθιουλάκης έκανε γνωστό ότι δεν είναι διατεθειμένος να συνεχίσει και πως στο τέλος αυτής της χρονιάς θα αποχωρήσει.

Τώρα, το ενδιαφέρον ζήτημα αφορά τις υποχρεώσεις που έχει η ΠΑΕ γι’ αυτή τη χρονιά. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο κ. Μαθιουλάκης έκανε γνωστό ότι θα τις καλύψει στο σύνολο, επομένως θα αφήσει τη θέση του “καθαρή” και ειδικότερα την ομάδα για τη νέα διοίκηση που θ’ αναλάβει. Στο ίδιο πλαίσιο ήταν και οι προθέσεις που τον διακρίνουν για τις μετοχές του. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ Πλατανιάς, τόνισε ότι θα τις παραχωρήσει δωρεάν. Μάλιστα, να σημειωθεί ότι το ποσοστό του μετά τις αυξήσεις που χρειάστηκαν να γίνουν τα τελευταία χρόνια που ο ίδιος είναι επικεφαλής στη διοίκηση ξεπερνά το 70%.

Συνεπώς και με βάση τα παραπάνω, αφενός επιβεβαιώνονται οι φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό ότι ο κ. Μαθιουλάκης δεν είναι διατεθειμένος να συνεχίσει, θεωρώντας ότι ο δικός του κύκλος στην ομάδα κλείνει μετά το 2009 που δραστηριοποιήθηκε για πρώτη φορά με τα διοικητικά, όταν ο Πλατανιάς αγωνίστηκε στη Γ’ Εθνική. Από το 2014 και μετά την αποχώρηση του Στέλιου Βαρουξάκη, ο Μαν. Μαθιουλάκης ανέλαβε το ρόλο του επικεφαλής στη διοίκηση, αλλά πλέον παίρνει την απόφαση να αποσυρθεί. Αφετέρου, άγνωστο προδιαγράφεται, τουλάχιστον αυτή τη στιγμή το μέλλον της ομάδας και ειδικότερα το τι θα συμβεί την επόμενη χρονιά, όπου επέρχεται ο πικρός υποβιβασμός στη Φούτμπολ Λιγκ.

Τέλος ο Ομπερχάουζερ

Και με τη “βούλα” παρελθόν για τον Πλατανιά αποτελεί ο Νταβίντ Ομπερχάουζερ μιας και ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας.

Οπως είναι γνωστό, εδώ και αρκετές μέρες, ο Ομπερχάουζερ έχει λύσει το συμβόλαιό του με τον Πλατανιά. Ηδη μάλιστα, ο Γάλλος τερματοφύλακας έχει επιστρέψει στην πατρίδα του.

Η σχετική ανακοίνωση από πλευράς Πλατανιά είναι η εξής:

Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Γάλλο τερματοφύλακα, Νταβίντ Ομπερχάουζερ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected