Κατηγορίες
Football League

Έχει…σφυγμό ο Παναιγιάλειος!

Ο Παναιγιάλειος σε ένα κομβικό για τη σωτηρία του παιχνίδι κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς κόντρα στην Σπάρτη και να κοιτάζει με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον του.

Μείωσε τη διαφορά από τη ζώνη σωτηρίας στους πέντε πόντους και οδήγησε τους Λάκωνες σε ήττα (1-0) στο ντεμπούτο του Σάκη Θεοδοσιάδη.

Η ημέρα ήταν ιστορική για τον Παναιγιάλειο, αφού η ομάδα ιδρύθηκε πριν από 91 χρόνια, στις 25 Φεβρουαρίου 1927 και οι σημερινοί ποδοσφαιριστές της κατάφεραν να την συνδυάσουν με νίκη. Η ομάδα του Αιγίου αγνοούσε το τρίποντο από τις 10 Δεκεμβρίου 2017 και τη νίκη επί του Εργοτέλη, ενώ στα ματς που ακολούθησαν από τότε δεν είχε καταφέρει ούτε να σκοράρει στην έδρα της.

Οι βάσεις για την κατάκτηση των τριών βαθμών μπήκαν μόλις 30 δευτερόλεπτα μετά την έναρξη της αναμέτρησης, με τον Τζανουλίνο να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα με σουτ έξω από την περιοχή της Σπάρτης. Στη συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου, ο Παναιγιάλειος προσπάθησε να φτάσει στο δεύτερο γκολ, με προσπάθειες των Αγιούποφ και Σταματή μέσα από την μεγάλη περιοχή, αλλά και αρκετά σουτ εκτός περιοχής.

Η Σπάρτη έκανε την προσπάθειά της κυρίως στην έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, με αρκετή πίεση, αλλά όχι και ιδιαίτερη κλασική ευκαιρία. Αντίπαλος ήταν ο κακός αγωνιστικός χώρος, αφού η αναμέτρηση διεξήχθη κάτω από δυνατή βροχή, δεν άφησε πολλές δυνάμεις για το τέλος στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων και δεν έγιναν πολλές φάσεις στο τελευταίο 20λεπτο.

Συνθέσεις

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Πέτρος Δημητρίου): Τσάπαλος, Ρέλλας, Μηλιώτης, Βλάχος, Γαβριηλίδης, Τζανουλίνος, Πολινιάδης, Αγιούποφ (85′ Σμίλτος), Ζαφειράκης (91′ Γραμματίκας), Σκαρτσίλας, Σταματής.

ΣΠΑΡΤΗ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Γιακουμής, Ζουλιώτης, Οικονομόπουλος, Βοσνακίδης, Νιάρος, Τριανταφυλλάκος (50′ Φουρτάδο), Μπουζούκης, Τσιμότζι (78′ Σανδραβέλης), Ράντι, Ράνος (67′ Μουζακίτης), Γουόρντεν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected