Super League 1

Στην 5η θέση η Ξάνθη!

Ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς, ο οποίος φέτος δεν έχει χάσει λεπτό συμμετοχής στο πρωτάθλημα, ήταν ο MVP της Ξάνθης στη νίκη της με 2-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης, με τον κίπερ των Ακριτών να φωνάζει ‘παρών’ όποτε χρειάζεται.

Όπως αναφέρει το contra.gr, για ακόμη μια φορά, ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς, έδειξε την κλάση του και βοήθησε την Ξάνθη να φτάσει στη νίκη με 2-0 κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης που “καιγόταν” για βαθμούς.

Με τη νίκη σήμανε ώρα… Ευρώπης για τους Ακρίτες, που δεν ήταν καλοί στον αγώνα, αλλά με το «τρίποντο» και τις ισοπαλίες στο Πανιώνιος-Αστέρας και του ΠΑΣ με τον Λεβαδειακό, είναι οι «κερδισμένοι» της αγωνιστικής στην κούρσα της 5ης θέσης! Από την άλλη, ο Απόλλων παραμένει προτελευταίος για άλλη μια αγωνιστική και η «κλεψύδρα» του πρωταθλήματος αδειάζει…

Ο Σέρβος τερματοφύλακας, ο οποίος δεν έχει χάσει λεπτό (!) στο φετινό πρωτάθλημα της Super League Σουρωτή, κράτησε την έβδομη “καθαρή” εστία και όποτε χρειάστηκε φώναξε παρών, κάνοντας σπουδαίες αποκρούσεις.

Αυτά είδαν και οι συμπαίκτες του και αποφάσισαν να βάλουν κι αυτοί το λιθαράκι τους προκειμένου να έρθει το τρίποντο, το οποίο βάζει την ομάδα πέμπτη, σε ισοβαθμία με τον Πανιώνιο.

Μετά από ένα τραγικό πρώτο μέρος με μηδέν τελικές στις δύο εστίες, ο Λισγάρας αρχικά στο 55′ με κεφαλιά και ο Αλμπάνης με αυτογκόλ στο 78′ διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Συνθέσεις

ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Σβάρνας, Λισγάρας, Σιλά, Μεχία, Καμαρά, Ντουρίτσκοβιτς (85’ Μελιόπουλος), Κίκε (46’ Τριάδης), Μπρίτο (56’ Κάστρο), Γέντρισεκ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιώργος Παράσχος): Τσόβιτς, Κοντοές (67’ Σιατραβάνης), Κύργιας, Ζησόπουλος, Ναδάλες, Παπάζογλου, Μενδρινός (80’ Ανιέτε), Αλμπάνης, Κονέ (85’ Ντεβέσα), Στάθης, Στόουκς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected