Κατηγορίες
Αθλήματα

Που να μην είχε τραυματισμό ο Δουβαλίδης…

Τι κι αν στο Μπέρμιγχαμ έκανε μόλις τον δεύτερο αγώνα του στη σεζόν. Τι κι αν προερχόταν από θλάση που τον κράτησε για δέκα μέρες εκτός δράσης, ο Κώστας Δουβαλίδης, όχι μόνο δεν έδειξε επηρεασμένος, αλλά σε εξαιρετική κατάσταση.

Ο αθλητής μας τερμάτισε τρίτος στην τέταρτη προκριματική σειρά των 60 μ. εμπ. με 7.66 και πήρε την απευθείας πρόκριση για τον αυριανό ημιτελικό. Πλέον ο Δουβαλίδης έχει κάθε λόγο να σκέφτεται μία ακόμη καλύτερη παρουσία στην τέταρτη συμμετοχή του σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Ο αθλητής του Μπάμπη Σδρόλα είχε δείξε από το πανελλήνιο πρωτάθλημα πως είναι καλά, αφού τερμάτισε σε 7.69 με σύσπαση.

Την καλύτερη επίδοση στο προκριματικού σημείωσε ο Αντριου Ποζί (7.53) και ακολούθησε ο Τζέρετ Ιτον (7.56), ο οποίος είναι ένα από τα φαβορί για το χρυσό μετάλλιο. Εξαιρετική παρουσία έκανε και ο Κύπριος Μίλαν Τραϊκοβιτς, που ήταν νικητής στη σειρά του με 7.56 και δείχνει σε θέση να διεκδικήσει θέση στον τελικό.

Προκρίθηκαν ακόμη οι Μέριτ (7.61) και Λαγκάρτ &.62), το 7.66 του Δουβαλίδη ήταν η 11η επίδοση. Ο Δουβαλίδης ήταν πολύ καλός τόσο στην εκκίνηση – πολλές φορές στο παρελθόν είχε θέμα- , όσο και στα τελευταία μέτρα της κούρσας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected