Β ΕΠΣ Ημαθίας

To SportsUp συγχαίρει τον ΑΣ Γιαννακοχωρίου για την άνοδο!

Ημέρα γιορτής και χαράς για τον ΑΣ Γιαννακοχωρίου, που από σήμερα πανηγυρίζει την άνοδο του στη Β Ερασιτεχνική της σεζόν 2017/2018!

Μετά από μια δραματική σε εξέλιξη τελευταία αγωνιστική, στην οποία οι “κοκκινόμαυροι” επικράτησαν των Λευκαδίων και η Θύελλα Στενημάχου αναδείχτηκε ισόπαλη στη Λυκογιάννη, το δεύτερο εισιτήριο ανόδου (μετά τον πρωταθλητή ΠΑΣ) έχει πλέον κάτοχο!

Ο ΑΣ Γιαννακοχωρίου, τρία χρόνια μετά την επανίδρυση του, κατάφερε να πετύχει τον μεγάλο στόχο και να αγωνιστεί τη νέα χρονιά στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ημαθίας.

Περιττό να αναφέρουμε πως άπαντες στον σύλλογο αξίζουν συγχαρητήρια, καθώς η προσπάθεια που καταβλήθηκε φέτος ήταν αφενός ομαδική και αφ ετέρου για τον καθένα ξεχωριστά, βάζοντας από ένα λιθαράκι για την επιτυχία. Από τον πρόεδρο Σάββα Τσεχελίδη αλλά και κάθε μέλος της διοίκησης, αξίζουν πολλά μπράβο και βεβαίως πολλές ευχές για σωστό προγραμματισμό το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ένα μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία αναλογεί βεβαίως και στον «πρωτομάστορα» της φετινής πορείας, τον προπονητή της ομάδας Στέργιο Τσίλκο, στον οποίο χρεώνεται η σταθερότητα καθ όλη τη διάρκεια της χρονιάς αλλά και η επιλογή των παικτών από το προηγούμενο καλοκαίρι, όταν και χτίστηκε σταδιακά το «κοκκινόμαυρο» ρόστερ.

Οι συνεργάτες του SportsUp συγχαίρουν όλους όσους συνέβαλαν για τη φετινή επιτυχία και τους εύχεται πάντα επιτυχίες, υπομονή και επιμονή στο πλάνο που έχουν θέσει.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected