Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 2ος όμιλος] Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Πιερικός 0-2 (photos+vid)

Μεγάλη νίκη για τον Πιερικό στην Ημαθία, που του δίνει “αέρα” 5 βαθμών από τη γραμμή του υποβιβασμού, τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος της σεζόν.

Η ομάδα του Λεωνίδα Μπίλη, με ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο, πήρε αυτό που ήθελε στα Τρίκαλα και σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα της 26ης αγωνιστικής, βρέθηκε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Από την άλλη πλευρά, ο Μέγας Αλέξανδρος είναι πλέον 13ος (μειονεκτεί στην ισοβαθμία με την ΑΕ Καρίτσας) ενώ η διαφορά από τη γραμμή του υποβιβασμού είναι πλέον στους 8 βαθμούς. Τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα για την ομάδα του Βασίλη Καστανιώτη, που δεν έχει εκτίσει ακόμη το ρεπό της ενώ στα εναπομείναντα παιχνίδια, θα αντιμετωπίσει ομάδες που “καίγονται” για βαθμούς όπως ο Κιλκισιακός και ο ΑΟ Καρδίας.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν επιφυλακτικά στο πρώτο μέρος, “γεμίζοντας” τον νευραλγικό χώρο του κέντρου ενώ και ο Πιερικός δεν θέλησε να ρισκάρει. Ωστόσο οι Πιερείς κατόρθωσαν να πάρουν κεφάλι στο σκορ στο 37′ όταν ο Κτιστόπουλος κινήθηκε προς τη μεγάλη περιοχή, βρήκε κάθετα τον Παλιάτσο, αυτός με μία δεξιά στον επερχόμενο Κατσιαμήτα, που σε κενό τέρμα άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Όπως τελείωσε το πρώτο μέρος, ξεκίνησε το δεύτερο για τον Πιερικό και συγκεκριμένα στο 49′ όταν ο Κραγιόπουλος εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά, ο Παλιάτσος έγινε αποδέκτης της μπάλας από τα αριστερά, ο τελευταίος “έσπασε” για τον Κτιστόπουλο ο οποίος βρέθηκε στο έδαφος σε ανατροπή του από τον Λευτέρη Κίτσα.

Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Παλιάτσος, ο οποίος έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Στα τελευταία 20 λεπτά, ο Μέγας Αλέξανδρος είχε δύο πολύ καλές στιγμές να μειώσει το σκορ, αρχικά στο 63′ μετά από ατομική προσπάθεια του Πατσιαβούρα και στο 80′ σε σουτ του Καπετάνου.

Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Αργυρόπουλος, Συμπεθέρης (53′ Καπετάνος), Κουκουράκης, Κιρκιλιανίδης (46′ Ράμμος), Ποτουρίδης (46′ Παρσόπουλος), Πετκάκης, Κίτσας Λ., Τσουλχάη, Καφές (46′ Πατσιαβούρας), Κίτσας Γ., Φετεινίδης

Πιερικός : Παπατολίκας, Λαζαρίδης, Σαμανίδης, Κανταρτζής, Χατζηδίμπας (59′ Κυριλλίδης), Ηλιάδης, Κατσιαμήτας, Κωστίκος (34′ λ.τ. Κυπαρίσσης), Παλιάτσος (53′ Γκουντρουμπής), Κτιστόπουλος, Κραγιόπουλος

περισσότερες φωτογραφίες στο alexandriamou.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected