Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Και πάλι “χτύπησε” ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής! (vid)

Παρά το blackout και τα δύο γκολ της Κιέβο σε ένα λεπτό η Μίλαν γύρισε το ματς και πήρε σημαντική νίκη 3-2 στο San Siro. 

Αν και έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς, δυσκολεύτηκε πολύ για να πάρει το τρίποντο, η ομάδα του Γκατούζο τα κατάφερε, έφτασε τις 5 σερί νίκες στην Serie A και συνεχίζει να μάχεται για το τρελό comeback και την είσοδο στην 4άδα. Ο Αντρέ Σίλβα πέτυχε όπως και με την Τζένοα το νικητήριο γκολ προς το τέλος, ενώ ο Σορεντίνο απέκρουσε πέναλτι του Κεσί. Με δύο νίκες σε 31 αγώνες με τους Rossoneri στο πρωτάθλημα έμεινε η Κιέβο, η οποία έχει πλέον. Στο -5 από την 4η θέση και την Ιντερ βρίσκεται η Μίλαν, που στις 4 Απριλίου θα παίξει με τους Nerazzurri το ματς που χρωστάνε.

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

Μίλαν (Τζενάρο Γκατούζο): Ντοναρούμα, Μπονούτσι, Ζαπάτα, Μπορίνι (60′ Αντρέ Σίλβα), Ροδρίγες, Μπίλια, Κεσί, Μποναβεντούρα, Τσαλχάνογλου, Σούσο, Κουτρόνε (84′ Μουσάκιο).

Κιέβο (Ρολάντο Μαράν): Σορεντίνο, Τόμοβιτς, Μπάνι, Κατσιατόρε, Γιαροζίνσκι, Ραντοβάνοβιτς, Κάστρο (87′ Πελισιέ), Ντεπάολι, Τζακερίνι (71′ Χετεμάι), Στεπίνσκι, Ινγκλέζε (76′ Μπίρσα).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected