Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Το SportsUp συγχαίρει τον ΑΟ Μαρίνας για την άνοδο!

Ημέρα γιορτής και χαράς για τον ΑΟ Μαρίνας, που από σήμερα πανηγυρίζει την άνοδο του στην Α Ερασιτεχνική!

Δύο αγωνιστικές πριν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας στην ΕΠΣ Ημαθίας και το δεύτερο εισιτήριο ανόδου (μετά τον Φίλιππο Μελίκης στον 1ο όμιλο) έχει πλέον κάτοχο!

Οι «οράνιε», με τη νίκη τους κόντρα στον ΑΣ Πατρίδας «σφράγισαν»» την άνοδο στην Α ΕΠΣ Ημαθίας, καθώς υπερτερούν σε όλες τις ισοβαθμίες έναντι των συνδιεκδικητών τους.

Περιττό να αναφέρουμε πως άπαντες στον σύλλογο αξίζουν συγχαρητήρια, καθώς η προσπάθεια που καταβλήθηκε φέτος ήταν αφενός ομαδική και αφ ετέρου για τον καθένα ξεχωριστά, βάζοντας από ένα λιθαράκι για την επιτυχία. Από τον ισχυρό άνδρα της ομάδας, Μάνο Καραντώνη αλλά και κάθε μέλος ξεχωριστά, αξίζουν πολλά μπράβο και βεβαίως πολλές ευχές για τον ιδανικό προγραμματισμό ενόψει καλοκαιριού.

Ένα μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία αναλογεί στους διατελέσαντες προπονητές και συγκεκριμένα στους Γιώργο Προδρόμου και τελευταία στους Βαγγέλη Κωνσταντινίδη και Λάζαρο Παυλίδη, που κατάφεραν να μεταδώσουν στους παίκτες το πνεύμα του νικητή, με τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Οι συνεργάτες του SportsUp συγχαίρουν όλους όσους συνέβαλαν για τη φετινή επιτυχία και τους εύχεται πάντα επιτυχίες, υπομονή και επιμονή στο πλάνο που έχουν θέσει.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected