Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
K20 - K17 - K15

Τάσος Ανθυμιάδης : “Με το βλέμμα στην επόμενη μέρα” (vid)

Ο προπονητής της ομάδας Κ15 του ΠΑΣ Γιάννινα, Τάσος Ανθυμιάδης, μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ και τη νίκη των ταλαντούχων «κυανόλευκων» με 1-0, αναφέρθηκε στο ματς και έκανε τον απολογισμό της χρονιάς, που για τον ΠΑΣ τελείωσε από σήμερα, βρίσκοντάς τον οριστικά στη 2η θέση της βαθμολογίας.

Όπως είπε ο Ημαθιώτης προπονητής στο super-fm, από την επόμενη κιόλας εβδομάδα συνεχίζεται η δουλειά για να ετοιμαστούν τα παιδιά αυτά να ανέβουν στην ομάδα Κ17.

Για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ: «Στο α’ ημίχρονο σήμερα δεν ήμασταν καλοί. Στα πρώτα 30-35 λεπτά κάναμε συνέχεια άμυνα, δεν μπορούσαμε να βγάλουμε εύκολα την μπάλα από την περιοχή μας, γιατί δεν είχαμε σωστή σκέψη. Είχαμε κάποιες αλλαγές σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια, γιατί έπρεπε να μπουν να παίξουν και κάποια παιδιά που έπρεπε να πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Θεωρώ ότι στο β’ ημίχρονο, με τις 3 αλλαγές που κάναμε από την αρχή, ανεβάσαμε την ποιότητα της ομάδας και την ψυχολογία μας. Μπήκαμε καλύτερα σε σχέση με το α’ μέρος, προσπαθήσαμε να παίξουμε. Πιέσαμε τον ΠΑΟΚ, αλλά και πάλι ο αντίπαλος είχε καλή κυκλοφορία μπάλας. Είναι μια καλή ομάδα και το δείχνει και η βαθμολογία αυτό. Ήταν μόλις η 2η ήττα της όλη κι όλη στο πρωτάθλημα. Μ’ έναν αντίπαλο σαν τον ΠΑΟΚ δεν μπορούμε να πούμε ότι θα έχουμε την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε στο σκορ, ήμασταν καλοί αμυντικά στη συνέχεια και φτάσαμε στη νίκη».

Για τον απολογισμό της χρονιάς: «Υπάρχει πολύ καλό υλικό. Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις τελείωσαν, αλλά για μας δεν τελείωσε εδώ η χρονιά. Έχουμε 2 μήνες μπροστά μας τώρα που είναι πολύ σημαντικοί για να βελτιωθούν τα παιδιά και να είναι σε ετοιμότητα να παίξουν στην Κ17. Ο στόχος και ο σκοπός είναι αυτός. Καλή η νίκη επί μιας μεγάλης ομάδας, αλλά ο στόχος μας είναι να ανεβαίνουν παιδιά προς τα πάνω».

Για το εξάμηνο απραξίας που ακολουθεί για την Κ15: «Αυτό είναι θέμα της Super League και όχι αποκλειστικά δικό μας. Νομίζω ότι από του χρόνου αυτό θα αλλάξει και θα είναι υποχρεωτική η συμμετοχή των ομάδων Κ15 στο πρωτάθλημα. Θα είναι σίγουρα πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Νομίζω ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα βήμα0βήμα μεγαλώνει, τουλάχιστον σ’ αυτά τα 3 χρόνια που είμαι στην Κ15. Το μυαλό μας είναι στην επόμενη μέρα. Σ’ αυτά τα τμήματα και σ’ αυτές τις ηλικίες, πάντα ψάχνεις την επόμενη μέρα, πως μπορείς να τους κάνεις πολύ καλύτερους, γιατί με την προσπάθεια που κάνουν στις προπονήσεις και τις εμφανίσεις στους αγώνες, τα παιδιά το ζητάνε να γίνουν καλύτερα».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected