Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Α2 ΕΠΣ Ημαθίας – Ξεκάθαρη εικόνα στον 1ο όμιλο, βγαίνουν…κομπιουτεράκια στον 2ο! (pregame 17ης αγωνιστικής)

Πολύ σπουδαία παιχνίδια περιλαμβάνει η 17η και προτελευταία αγωνιστική στην Α2 Ερασιτεχνική της ΕΠΣ Ημαθίας, με τα…κομπιουτεράκια να έχουν κάνει ήδη την εμφάνιση τους!

Μπορεί στον 1ο όμιλο τα πράγματα να είναι πιο ξεκάθαρα, ωστόσο στον 2ο η διεκδίκηση του δεύτερου εισιτηρίου ανόδου από τρεις ομάδες, δημιουργεί μια πολύ ενδιαφέρουσα προσμονή για τις δύο τελευταίες αγωνιστικές.

Η αναμέτρηση που θα κρίνει τα πάντα στον 1ο όμιλο είναι αυτή ανάμεσα στον Αγροτικό Αστέρα Πλατέος και τον Φίλιππο Μελίκης, εκεί όπου η ομάδα του Σάκη Παγγούρα θέλει μόλις έναν βαθμό για να εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση και ταυτόχρονα την παρουσία της στη νέα Α Ερασιτεχνική της σεζόν 2018/2019.

Η μεγάλη μάχη όμως αναμένεται στον 2ο όμιλο εκεί όπου Ελπίδα Μονοσπίτων, Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας και Αριστοτέλης Νάουσας διεκδικούν το δεύτερο εισιτήριο ανόδου μετά από αυτό του ΑΟ Μαρίνας.

Η αυριανή αναμέτρηση ανάμεσα στην ομάδα του Θωμά Τρούπκου και τους “κυανόλευκους” του Βασίλη Αργυρίου θα κρίνει κατά μεγάλο ποσοστό την τύχη των δύο ομάδων στη φετινή σεζόν, καθώς αν οι γηπεδούχοι επικρατήσουν τότε αφενός θέτουν εκτός διεκδίκησης τον Αριστοτέλη και αφετέρου κάνουν σημαντικό βήμα για την άνοδο μόνο όμως αν την ίδια ώρα ο Αγροτικός Αστέρας “γκελάρει” στη Ραχιά κόντρα στην αδιάφορη βαθμολογικά ΑΕΠ Βέροιας.

Η ομάδα του Κώστα Μουρτζίλα αν καταφέρει να κάνει δύο νίκες θα βρίσκεται με το…ενάμιση πόδι στην Α Ερασιτεχνική της νέας περιόδου, ακόμη κι αν ο Αριστοτέλης κάνει επίσης το 2×2 με Ελπίδα και ΑΕΠ Βέροιας, εκτός αν μπορέσει να καλύψει τη διαφορά τερμάτων που αυτή τη στιγμή είναι στο +12 για τον Αστέρα και στο +5 για την ομάδα της Νάουσας, μιας και στα μεταξύ τους ματς ήρθαν ισόπαλοι με το ίδιο σκορ (0-0)

Αναλυτικά το πρόγραμμα στους δύο ομίλους (25/3 – 16.30) :

1ος όμιλος

ΑΕ Σχοινά – Ολυμπιακός Λουτρού

Αχιλλέας Νεοκάστρου – Αλιάκμων Νησελίου

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου – Θύελλα Σταυρού

Εθνικός Κλειδίου – ΠΑΟ Παλατίτσια

Αγρ.Αστ.Πλατέος – Φίλιππος Μελίκης

δείτε βαθμολογία και σκόρερς ΕΔΩ

2ος όμιλος

Αριστοτέλης Νάουσας – Ελπίδα Μονοσπίτων

ΑΣ Πατρίδας – Δόξα Νάουσας

ΑΟ Μαρίνας – Εθνικός Ράχης

ΑΕΠ Βέροιας – Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας

Ρεπό : Ολυμπιακός Νάουσας

δείτε βαθμολογία και σκόρερς ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected