Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Με κορυφαίο τον Βαλαβανόπουλο, το κύπελλο στην Καβάλα!

Με κορυφαίο παίκτη τον Νίκο Βαλαβανόπουλο, που πέτυχε τα δύο από τα τρία τέρματα της ομάδας του, η Καβάλα νίκησε το βράδυ της Κυριακής στο «Ανθή Καραγιάννη» τον Βύρωνα Καβάλας και στέφθηκε κυπελλούχος της ΕΠΣ Καβάλας.

Όπως αναφέρει το thrakisports, ο Βαλαβανόπουλος ήταν ο μόνος παίκτης της Καβάλας που πέτυχε γκολ, καθώς το πρώτο χρονικά, με το οποίο άνοιξε το σκορ για τον ΑΟΚ το πέτυχε με αυτογκόλ ο Σερεφίδης πριν συμπληρωθεί ένα τέταρτο αγώνα. Στο 59′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ο Βλάχος ισοφάρισε σε 1-1 και από εκεί ανέλαβε δράση ο Ξανθιώτης.

Στο 73′ ο Βαλαβανόπουλος με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το 2-1 και στο 83′ ο ίδιος παίκτης που αναδείχθηκε και ο πολυτιμότερος του τελικού το 3-1. Όπως αναφέρει η «Πρωινή», ο Βύρων είναι δοκάρι με κεφαλιά του Σεφερίδη στο 36’ και ο ΑΟΚ είχε δύο δοκάρια στο 51’ με Βαλαβανόπουλο και στο 56’ με τον Ξόμπλιο.

Λίγο μετά τις οκτώ το βράδυ έγινε η απονομή μέσα σε ξέφρενα πανηγύρια από τον πρώην τεχνικό του Πανθρακικού Κώστα Ανυφαντάκη και τους παίκτες του.

Ο ΑΟΚ ως κυπελλούχος Καβάλας είναι πιθανός αντίπαλος για Θράκη Φερών, Αρη Αβάτου και Δόξα Προσκυνητών που κατέκτησαν τα κύπελλα σε ΕΠΣ Έβρου, ΕΠΣ Ξάνθης και ΕΠΣ Θράκης αντίστοιχα.

Συνθέσεις

Καβάλα:  Δήμιζας, Μπλιός, Λυμπεράκης (85′ Τσακιρίδης), Παπαστεριανός, Παυλίδης, Ψάλτης (85′ Θωμαϊδης), Παπαδόπουλος, Αδαμάκης (69′ Χατζηκυριάκου), Ξόμπλιος, Πάλλας (66′ Κέρθι), Βαλαβανόπουλος.

Βύρων Καβάλας : Μπάφας, Σάσσος (85′ Κεσαπίδης), Μαυρογιάννης, Σεφερίδης, Σιαματάς, Φαρσάκογλου, Βλάχος, Δελής (85′ Μονιός), Παντελίδης, Αγγελίδης (69′ Πεφάνης), Καρύπογλου (75′ Τουλγαρίδης).

φωτ. proininews

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected