Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ο Ινζάγκι είχε τα μάτια του στον Μπεξαβάνο! (vid)

Η διακοπή των πρωταθλημάτων έδωσε την ευκαιρία στον τεχνικό ηγέτη της Λάτσιο, Σιμόνε Ιντζάγκι να τσεκάρει τα ταλέντα που διαθέτουν στην Ακαδημία τους οι «Αετοί» σε ένα φιλικό προπονητικού χαρακτήρα μεταξύ της πρώτης ομάδας και της ομάδας Νέων του συλλόγου.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των Ιταλών, ο Ιντζάγκι μαζί με τον αθλητικό διευθυντή της Λάτσιο Ίγκλι Τάρε παρακολούθησαν με ενδιαφέρον την αναμέτρηση, τσεκάροντας κυρίως τα παιδιά της Primavera και ένας απ’ αυτούς που ξεχώρισαν ήταν ο Νίκος Μπαξεβάνος!

Όπως αναφέρει το youngtalents, ο 18χρονος ταλαντούχος στόπερ που βρίσκεται εδώ και 1,5 χρόνο στην Ακαδημία της Λάτσιο και έχει υπογράψει πενταετές συμφωνητικό με την ομάδα των «Αετών», αγωνίστηκε στο β΄ μέρος, αφού τον ταλαιπωρούσε ένα πρόβλημα τραυματισμού και είχε χάσει προπονήσεις τις τελευταίες μέρες.

Είχε καλές τοποθετήσεις καθώς και δύο καθοριστικές επεμβάσεις σε προσπάθειες των Νάνι και Καϊσέντο.

Ο Μπαξεβάνος που προέρχεται από την Ακαδημία του Άρη δείχνει ικανός να ακολουθήσει τα βήματα του Θωμάς Στρακόσια που στα 17 του είχε κάνει το βήμα από την ομάδα Νέων του Πανιωνίου στην Ακαδημία της Λάτσιο με την γνωστή εξέλιξη.

Τα highlights της αναμέτρησης…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected