Κατηγορίες
Basket

“Βασίλισσα” στην καρδιά και στην ψυχή!

Με άμυνα που έσπαζε κόκκαλα στην τελευταία περίοδο και με πρωταγωνιστές δύο πολύτιμες ρεζέρβες, τους Βασίλη Ξανθόπουλο και Παναγιώτη Βασιλόπουλο, η ΑΕΚ πήρε μεγάλη νίκη μέσα στο φλεγόμενο από τις εκδηλώσεις 10.000 και πλέον φίλων της επί της Στρασμπούρ (78-69) και έκανε ένα μεγάλο βήμα για την πρόκρισή της στο φάιναλ φορ του Basketball Champions League!

Σερί 18-2 έκανε στην τελευταία περίοδο, με τον Πάντερ να παίζει επίσης κρίσιμο ρόλο, αλλά να κάνει κι ένα λάθος στην τελευταία επίθεση της Ένωσης, που της κόστισε ακόμα μεγαλύτερη διαφορά.

Η ΑΕΚ άρχισε τον αγώνα έτσι ακριβώς όπως έπρεπε να τον αρχίσει. Με απόλυτη συγκέντρωση, αμυντική προσήλωση και σοβαρότητα στις επιθετικές επιλογές της. Η Στρασμπούρ προσπάθησε να βάλει την μπάλα μέσα στη ρακέτα εκμεταλλευόμενη το μις ματς του Ίνγκλις με τον Χάρις και την παρουσία των Μπίλαν και Λαμπεϊρί, όμως η Ένωση εμφανίστηκε πολύ καλά διαβασμένη.

Θωράκισε καλά τη ρακέτα της με σωστές βοήθειες, εκμεταλλεύτηκε την αστοχία των παικτών της γαλλικής ομάδας από την περιφέρεια και με τον Χάρις να σέρνει τον χορό στην επίθεση προηγήθηκε στο 5′ με 14-2 κάνοντας το ιδανικό ξεκίνημα.

η ανάλυση του αγώνα στο basketa.gr

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected