Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Ποδόσφαιρο Κόσμος

“Φωτιά και λάβρα” η Μπάγερν, έριξε έξι στη Ντόρτμουντ! (vid)

Τις προηγούμενες ημέρες ο Πέτερ Στέγκερ έλεγε ότι σε καμία περίπτωση η ομάδα του δεν ήθελε να λάβει μέρος στην πιθανή φιέστα της Μπάγερν (αν η Σάλκε δεν κέρδισε την Φράιμπουργκ).

Τελικά, αυτό ήταν που θα έπρεπε να τον ανησυχεί λιγότερο. Στις τελευταίες της επισκέψεις στο Μόναχο η Ντόρτμουντ είχε γνωρίσει βαριές ήττες με 5-1 και 4-1. Φέτος, τα πράγματα ήταν ακόμη χειρότερα.

Οι Βεστφαλοί δεν βγήκαν καν να παίξουν στο Μόναχο, βρέθηκαν να χάνουν με 5-0 στο ημίχρονο και το τελικό 6-0 τα λέει όλα για την εμφάνισή τους. Οι Βαυαροί δεν τους χαρίστηκαν, έκαναν ονειρική εμφάνιση και την επόμενη εβδομάδα στο Άουγκσμπουργκ μπορούν να πανηγυρίσουν την κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος.

η ανάλυση του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

Μπάγερν (Γιουπ Χάινκες): Ούλραϊχ, Ραφίνια, Μπόατενγκ, Χούμελς, Αλάμπα (46’ Κίμιχ), Χάβι Μαρτίνεθ, Χάμες (65’ Τιάγκο), Μίλερ, Ρόμπεν, Ριμπερί (69’ Ρούντι), Λεβαντόφσκι

Ντόρτμουντ (Πέτερ Στέγκερ): Μπούρκι, Πίσεκ, Ακαντζί, Παπασταθόπουλος, Σμέλτσερ, Νταούντ, Κάστρο (29’ Βάιγκλ), Γκέτσε (78’ Σαχίν), Σίρλε, Πούλισιτς (74’ Φίλιπ), Μπατσουαγί

https://www.youtube.com/watch?v=TtjVetB10Ik

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected