Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Πρωταθλητής στον 5ο όμιλο ο Αστέρας Αμαλιάδας!

Τα προγνωστικά επαληθεύτηκαν και από το απόγευμα της Κυριακής 1/4 ο Αστέρας Αμαλιάδας διανύει ένα από τα πλήρως σπουδαιότερα διαστήματα όλης της ιστορίας του!

Η κατάκτηση πλέον του τίτλου στον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής αλλά και το εισιτήριο για τη διεκδίκηση της ανόδου στη Β’ Εθνική είναι μέχρι στιγμής μεγαλύτερη διάκρισή του συνολικά καταγράφεται το πολύ μακρινό 1973 όταν συμμετείχε για πρώτη και μοναδική φορά στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Μετά από δεκαετίες ολόκληρες όλα αυτά, με την ομάδα της Αμαλιάδας να έχει γίνει ουσιαστικά ένα …ασανσέρ ανάμεσα στο τοπικό και τη Δ’ Εθνική σχεδόν όλα από αυτά τα χρόνια, όμως τώρα διανύει μια άλλη φάση “μεγαλείων” πρωταθλητισμού!

Η ομάδα της Αμαλιάδας πλέον είναι σαφώς ισχυρή, τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων, καθώς για πρώτη φορά στα χρονικά της, η ομάδα αυτή δεν στερήθηκε σημαντικών οικονομικών πόρων από το ξεκίνημα αυτής της σεζόν. Η ισχυρή προσωπικότητα και η μεγάλη οικονομική σιγουριά που προσφέρει ο Ηλείος επιχειρηματίας Θανάσης Παπαγεωργίου, ο οποίος είναι ο μεγάλος μπροστάρης της αναγέννησης του Αστέρα, ήταν το μεγάλο ατού για τις ήδη ως τώρα επιτυχίες.

Την κατάκτηση του τίτλου Γ’ Εθνικής στον 5ο όμιλο, την κατάκτηση του κυπέλλου Ηλείας μόλις λίγες μέρες πριν (Τετάρτη), αλλά και να είναι έπειτα μια από τις ομάδες οι οποίες στα μπαράζ θα διεκδικήσει να πανηγυρίσει και μια ενδεχόμενη τεράστια άνοδο στη Football League – Β’ Εθνική

η ανάλυση του αγώνα στο iliaoikonomia.gr

Συνθέσεις

Ζάκυνθος : Λάλι, Κίτος, Τριανταφυλλίδης, Κυριάζος, Ράδης, Πέττας, Μαρίνος, Ντάσης (66′ Άμος), Τσουκαλάς (69′ λ.τρ. Παπαδόπουλος), Σκοζάϊ, Βαρότσης

Αστέρας Αμαλιάδας : Τσάμης, Μπουντόπουλος (56′ Κυριάκος), Παπαδόπουλος, Ρόβας, Παγώνης (15′ λ.τ. Μπαρμπαρούσης), Κασνέτση, Μπουζούρας, Μπανούσης, Μαρουκάκης (87′ λ.τ. Σταθάτος), Κέρι, Τόρες (88′ Μπουτσικάκης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected