Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Και εγένετο το…θαύμα της Ρόμα, “από μηχανής Θεός” ο Κώστας Μανωλάς! (vid)

Μια τεράστια, επική (χωρίς υπερβολή) πρόκριση για τη Ρόμα, που πέταξε εκτός Champions League τη Μπαρτσελόνα, με γκολ που σημείωσε ο Μανωλάς στο 82′!

Ένα Ολίμπικο στο πόδι για χάρη του Κώστα Μανωλά. Του Έλληνα ήρωα της Ρόμα, ο οποίοw με την κεφαλιά – γκολ στο 83′ έκανε το 3-0 επί της Μπαρτσελόνα και ολοκλήρωσε την επική ανατροπή του 4-1 από τον πρώτο αγώνα στο “Καμπ Νόου”.

Tο 4-1 της Βαρκελώνης την προηγούμενη Τετάρτη καθιστούσε το σύνολο του Ερνέστο Βαλβέρδε ως το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, το οποίο φιλοδοξεί να κατακτήσει φέτος, ωστόσο οι «Τζιαλορόσι», με την υποστήριξη σχεδόν 65.000 φιλάθλων τους στο «Ολίμπικο», ήταν μια κλάση ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο, άνοιξαν το σκορ με ψύχραιμο πλασέ του Βόσνιου επιθετικού Έντιν Τζέκο στο 6ο λεπτό έπειτα από θαυμάσια μακρινή μπαλιά του αρχηγού Ντανιέλε Ντε Ρόσι και έφτασαν κοντά στο 2-0, τόσο με τον πολύπειρο διεθνή στράικερ όσο και με τον 22χρονο Τσέχο Πάτρικ Σικ.

η ανάλυση του αγώνα στο SDNA

Συνθέσεις

Ρόμα (Εουσέμπιο ντι Φραντσέσκο): Άλισον, Μανωλάς, Φάτσιο, Ζουάν Ζεσούς, Φλορέντσι, Ντε Ρόσι, Κολάροφ, Στρούτμαν, Ναϊνγκολάν (77′ Ελ Σαραουί), Σικ (73′ Τσενγκίζ Ουντέρ), Τζέκο

Μπαρτσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Σεμέδο (85′ Ντεμπελέ), Πικέ, Ουμτιτί, Ζόρντι Άλμπα, Σέρζι Ρομπέρτο, Ράκιτιτς, Μπουσκέτς (85′ Πάκο Αλκάθερ), Ινιέστα, Μέσι, Σουάρες

δείτε το γκολ του Έλληνα αμυντικού :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected