Κατηγορίες
Football League

Συνεχίζει το…βιολί του ο ΑΟΧ/Κισσαμικός!

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΟΧ/Κισσαμικός με δύο γκολ από Λεμονή και Χαλκιαδάκη κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Πανσερραϊκού, φεύγοντας από τις Σέρρες με μια πολύτιμη νίκη με σκορ 2-0.

Αυτή ήταν η 3η συνεχόμενη νίκη για τη χανιώτικη ομάδα, που συνεχίζει να βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο ΑΟΧ/Κισσαμικός έχασε νωρίς στο ματς τον Λαζαρίδη, που σε ανύποπτη φάση τραυματίστηκε και έδωσε τη θέση του στον νεαρό Παπαδόπουλο, που υπερασπίστηκε για πρώτη φορά την εστία της ομάδας σε αγώνα πρωταθλήματος.

Μετά το 30′ το νεανικό σύνολο του Γιώργου Πετράκη είχε τις ευκαιρίες να προηγηθεί με κυριότερη αυτή του Λέο στο 33′. Από την άλλη απειλήθηκε στο 43′ από τον Αναστασόπουλο και στο 45′ από τον Δούμτσιο, με τον Παπαδόπουλο να δηλώνει “παρών”.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανσερραϊκός ήταν πιο απειλητικός στο ξεκίνημα, αλλά στο 62′ ουσιαστικά όλα τέλειωσαν όταν ο Ξύδας “ξεκλείδωσε” την άμυνα των γηπεδούχων με εξαιρετική μπαλιά στον Λεμονή, που σκόραρε για το 0-1.

Στο 72′ ο Χαλκιαδάκης έβαλε “σφραγίδα” νίκης εκμεταλλευόμενος εκτέλεση φάουλ του Γκίνη για το τελικό 0-2.

το φιλμ του αγώνα στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

Πανσερραϊκός (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Ρίστιτς, Ορφανίδης (59′ λ.τρ. Στέβιτς), Ποζατζίδης (80′ Ναζίμ), Ρούσσος, Τσελεπίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Αναστασόπουλος, Κάκκο (89′ Χατζητερζόγλου), Πόζογλου, Κρητικός, Δούμτσιος.

ΑΟ ΧανιάΚισσαμικός (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης (11′ λ.τρ. Παπαδόπουλος), Μαρκοπουλιώτης, Παντελάκης, Ζιούλης, Αρναούτογλου, Σελινιωτάκης, Γκίνη, Λεμονής, Ξύδας, Χαλκιαδάκης (73′ Σάλιακας), Λέο (80′ Νικόλτσης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected