B ΕΠΣ Ημαθίας

Υπερπρωταθλητής της Α2 ΕΠΣ Ημαθίας ο Φίλιππος Μελίκης! (vid)

Αήττητος και με μόλις δύο ισοπαλίες ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν ο Φίλιππος Μελίκης!

Η ομάδα του Θοδωρή Τέγου επικράτησε σήμερα του ΑΟ Μαρίνας και κατέκτησε τον άτυπο τίτλο του Υπερπρωταθλητή της Α2 Ερασιτεχνικής στην ΕΠΣ Ημαθίας. Η αναμέτρηση είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον από τα πρώτα λεπτά και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, το σκορ “άνοιξε” για να έρθει το τελικό 3-2.

Με αυτόν τον τρόπο, οι “ερυθρόλευκοι” έριξαν αυλαία σε μια χρονιά που θα μείνει χαραγμένη στην ιστορία της ομάδας, όχι βεβαίως για το ότι κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Α2 (άλλωστε η “φυσική” θέση της ομάδας είναι στην πρώτη κατηγορία) αλλά για το ότι “έσπασε” όλα τα ρεκόρ, τόσο με το αήττητο σερί όσο και με τις επιμέρους κατηγορίες καθώς είχε την καλύτερη άμυνα (9 τέρματα με τα σημερινά), ενώ στο ρόστερ της ανήκει και ο πρώτος σκόρερ της Α2, ο Αντώνης Πιτσάβας που σημείωσε 21 συνολικά.

Από την άλλη πλευρά, πολλά συγχαρητήρια ανήκουν βεβαίως και στον ΑΟ Μαρίνας, που κατέκτησε το πρωτάθλημα στον 2ο όμιλο της κατηγορίας και θα αγωνιστεί στα “μεγάλα σαλόνια” του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ημαθίας. Απέδειξε και σήμερα πως δίκαια είχε ένα από τα καλύτερα ρόστερ του πρωταθλήματος, με top σκόρερ τον Σάκη Παπαδή που αναδείχτηκε κορυφαίος στον όμιλο με 15 γκολ.

“Πάγωσε” τη Μελίκη ο Μπούγκαρτσιτς, καθοριστικό το γκολ του Μαμουτόπουλου

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε το ματς για τον ΑΟ Μαρίνας, που κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ, με “δράστη” τον Μπούγκαρτσιτς (22′) και ενώ ο Φίλιππος είχε δύο καλές στιγμές στα πρώτα λεπτά με τους Ανδρίτσο και Πιτσάβα.

Το γκολ των “οράνιε” αφύπνισε τους γηπεδούχους, που κυνήγησαν την ισοφάριση και κατάφεραν να φτάσουν σε αυτή, σε ένα πολύ καθοριστικό σημείο και συγκεκριμένα στο 45+1′.

Η εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Ανδρίτσου από δεξιά, που πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο, έδωσε την ευκαιρία στον Μαμουτόπουλο να χριστεί σκόρερ, ο οποίος με πλασέ νίκησε τον Αντιφάκο.

δείτε το γκολ :

Στο δεύτερο μέρος και με την ψυχολογία πλέον στο ζενίθ, ο Φίλιππος πήρε τα ηνία του αγώνα και με δύο τέρματα σε 15 λεπτά, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1

Αρχικά ο Πιτσάβας (56′) και στη συνέχεια ο Ανδρίτσος από την άσπρη βούλα (71′, σε πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος) “έγραψαν” το 3-1, που έβαλε τις βάσεις για την τελική επικράτηση των “ερυθρολεύκων”. Ενδιάμεσα μάλιστα, το έργο των γηπεδούχων έγινε ακόμη πιο εύκολο, καθώς οι πρωταθλητές του 2ου ομίλου έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Τσέου με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Ο ΑΟΜ όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και στο 82′ μείωσε το σκορ με τον Δήμου αλλά όποιες προσπάθειες κι αν κατέβαλε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, δεν κατάφερε να οδηγήσει το ματς στην ημίωρη παράταση

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Μελτζανίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Χριστοδούλου Γ. και Χρυσάνη

Συνθέσεις

Φίλιππος Μελίκης : Μπουκουβάλας, Παπαδόπουλος (54′ Καμπάς), Τσαντεκίδης, Μαμουτόπουλος (76′ Κούτλας), Ντόβας, Κατσαμπελίδης, Μελιόπουλος, Ανδρίτσος (86′ Τσιλίκας), Τσιανόπουλος, Τεγούσης, Πετσάβας (90′ Λουκανόπουλος).

ΑΟ Μαρίνας : Αντιφάκος, Μπόφτσης Μ. (76′ Τεζεψίδης / 86′ λ.τ. Στυλιανού), Γκότσης, Νίκου, Σαρακατσιάνος, Δήμου (89′ Καραγκούνης Ε.), Μπούκαρτσιτς (84′ Καραγκούνης Π.), Πουτακίδης, Τσέος, Μισαηλίδης, Παπαδής.

*φωτογραφίες της απονομής στο 24oresimathia.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected