Ποδόσφαιρο Κόσμος

Μεγάλο “διπλό” της Μπενεβέντο στο Μιλάνο! (vid)

Μετά τον πρώτο βαθμό στη Serie A, οι νεοφώτιστοι πήραν και την πρώτη εκτός έδρας νίκη στα σαλόνια του Calcio επικρατώντας των Ροσονέρι στο San Siro (0-1)!

Αν έπαιζε κάθε εβδομάδα με τη Μίλαν, θα εξασφάλιζε εύκολα την παραμονή της! Κάπως έτσι πρέπει να σκέφτονται στη Μπενεβέντο, οι οποίοι έγραψαν ξανά ιστορία με “θύμα” τους Ροσονέρι.

Στον αγώνα του πρώτου γύρου οι νεοφώτιστοι πήραν τον πρώτο βαθμό στη Serie A ισοφαρίζοντας με τον… τερματοφύλακα στο 95′ και τώρα πήραν το πρώτο εκτός έδρας τρίποντο περνώντας από το Μιλάνο με το γκολ του Ιεμέλο κι ενώ έμειναν με 10 παίκτες για το τελευταίο 10λεπτο.

Έτσι, η Μίλαν κινδυνεύει να μείνει την Κυριακή έξω από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη αλλά τουλάχιστον… πρόσφερε στη Μπενεβέντο το 23,5% των βαθμών της φέτος!

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

Μίλαν (Τζενάρο Γκατούζο): Ντοναρούμα, Καλάμπρια, Μπονούτσι, Ζαπάτα, Ροντρίγκες, Μπορίνι (49′ Σούσο), Κεσί, Μπίλια (72′ Λοκατέλι), Μποναβεντούρα, Κουτρόνε, Αντρέ Σίλβα (62′ Κάλινιτς).

Μπενεβέντο (Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι): Πουτζιόνι, Σανιά, Τζιμσίτι, Τόσκα, Λετίτσια, Κατάλντι, Σάντρο, Βιόλα (77′ Παριτζίνι), Μπρινιόλα (68′ Βενούτι), Ιεμέλο (62′ Ντιαμπατέ), Τζούρισιτς.

https://www.youtube.com/watch?v=Ji_pMLzemis

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected