Κατηγορίες
Football League

Μια ακόμη σπουδαία εμφάνιση από τον Εργοτέλη!

Η «μηχανή» του Εργοτέλη έχει πάρει μπρος για τα καλά αφού «καθάρισε» και την ΑΕ Καραϊσκάκης με 4-1 στο Παγκρήτιο και «κλειδώνει» την παραμονή στη Football League.

Μία ακόμα νίκη αυτή την φορά με «τεσσάρα» για τον Εργοτέλη, καθώς μετά το 3-1 επί του Απόλλωνα Λάρισας, επικράτησε και της ΑΕ Καραϊσκάκης στο Παγκρήτιο με 4-1 για την 27η αγωνιστική της Football League και βρίσκεται «αγκαλιά» με την παραμονή.

Όπως αναφέρει το athleticradio, πρωταγωνιστής για τους «κιτρινόμαυρους» ήταν και πάλι ο Καϊπερς που με τα δύο γκολ που σημείωσε έφτασε τα 20 στο πρωτάθλημα και είναι πλέον μόνος στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ.

Το σκορ «άνοιξε» ο Βέλγος στο 37′ με πέναλτι, που κέρδισε ο ίδιος όαταν σε σουτ του η μπάλα βρήκε το χέρι του Θεολόγου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Εργοτέλης «καθάρισε» το ματς και «κλείδωσε την παραμονή με δύο γκολ σε δύο λεπτά! Στο 65′ έγινε το 2-0 με παλικαρίσιο γκολ από τον Σταματάκο με σουτ και στο 67′ με σκόρερ ξανά τον Καϊπερς με πλασέ μετά από πάσα του Σταματάκου!

Το 4-0 έγινε από τον Ιατρούδη στο 87′ με σουτ μετά από λάθος του Θεολόγου και στις καθυστερήσεις κάνει πέναλτι ο Κατσιμήτρος στον Λουκίνα και το εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος κάνοντας το τελικό 4-1.

Συνθέσεις

Εργοτέλης:  Κατσιμήτρος, Μπουρσέλης (71′ Μπούζας), Τσέλιος, Μπάτζιος, Πάτας, Νικολακάκης, Σταμόπουλος, Μπουτσάκης (81′ Μπρους), Κάιπερς, Έφορντ (77′  Ιατρούδης), Σταματάκος.

ΑΕ Καραϊσκάκης: Ραχιώτης, Καραγιαννίδης, Θεολόγου, Άτσκα (67′ Λουκίνας), Παπανίκου, Τσοντάκης, Δημητριάδης (58′ Ραγκέλοφ), Ψιάννος, Κόλλινς, Ευαγγέλου, Κυριάκης (80′ Γούλας).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected