Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος

Κύπελλο Ερασιτεχνών [8ος όμιλος] Επισκοπή – ΠΑΝΟ Μαλλίων 0-0, 4-5 πεν

Στη διαδικασία των πέναλτι αποκλείστηκε από την συνέχεια του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας η Επισκοπή, γνωρίζοντας την ήττα με 4-5 από τον ΠΑΝΟΜ στην 2η αγωνιστική.

Σε ένα παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων που βρέθηκαν στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» για 3 ολόκληρες ώρες, ο ΠΑΝΟΜ στάθηκε πιο τυχερός, έχοντας για πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακα του Ζαχαριουδάκη, επικράτησε στην διαδικασία των πέναλτι με 5-4 μετά από το «λευκό» 0-0 του 90λεπτού και της ημίωρης παράτασης.

Ο πορτιέρο του ΠΑΝΟΜ απέκρουσε δύο πέναλτι, με κορυφαία στιγμή το 7ο του Γεωργούλη (είχε αποκρούσει και την εκτέλεση του Σουμπασάκη, ενώ η εκτέλεση του Χαλκιαδάκη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Δύο πέναλτι απέκρουσε και ο Γιάννης Νικηφόρος των Συσκάκη, Γ. Καπετανάκη, αλλά δεν ήταν αρκετά για να δώσουν την πρόκριση στην Επισκοπή, με τον ΠΑΝΟΜ να αντιμετωπίζει στον άτυπο τελικό Κυπέλλου Κρήτης τον ΟΦΙ στην Ιεράπετρα στις 9 Μαΐου.

Κανονική διάρκεια και παράταση δεν ανέδειξε νικητή, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες χωρίς τέρματα (0-0). Η Επισκοπή ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα έχοντας την εδαφική υπεροχή και τις μεγαλύτερες ευκαιρίες, με τον ΠΑΝΟΜ να παρατάσσεται κυρίως με αμυντικούς προσανατολισμούς. Όμως και οι Μαλιώτες είχαν 1-2 καλές στιγμές με την κορυφαία να χάνεται στο 101’ από τον Συσκάκη.

το φιλμ του αγώνα στο rethymnosports

Συνθέσεις

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Γιώργος Λυρώνης): Νικηφόρος, Λαζαρίδης, Αντωνόπουλος, Λουμπάκης, Γεωργούλης, Σουμπασάκης, Σκούφος, Γκιόκας (59’ λ.τ. Τριχάκης), Φράγκος (100’ Χαλκιαδάκης), Ματαραγκάσι (32’ λ.τ. Φοβάκης), Νάκας (73’ Σπανουδάκης).

ΠΑΝΟΜ (Γ. Βλαχάκης-Γ. Πατελής): Ζαχαριουδάκης, Μανιαδής, Διαμαντάκης, Δαριβιανάκης, Αραβιάκης, Τζιράκης, Μυλωνάς, Μαυρίδης, Κατσούλης, Τζανάκης (3’ λ.τ. Νίκολλι, 52’ Γ. Καπετανάκης), Συσκάκης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected