Κατηγορίες
Basket

Νέος προπονητής ο Βαγγέλης Αλεξανδρής

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής είναι από σήμερα ο νέος προπονητής του Πανιωνίου Βίκος Cola, καθώς συμφώνησε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των “κυανέρυθρων”.

Σε έναν προπονητή που είναι μαθημένος στα δύσκολα παρέδωσε ο Πανιώνιος Βίκος Cola τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας του, μία ημέρα μετά την άρνηση του Βαγγέλη Ζιάγκου να επιστρέψει στον πάγκο, παρά τις παραινέσεις των παικτών.

Όπως αναφέρει το Sport24, πρόκειται για τον Βαγγέλη Αλεξανδρή, ο οποίος έδωσε τα χέρια με την διοίκηση των “κυανέρυθρων” και θα κοουτσάρει την ομάδα στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές της Stoiximan.gr Basket League.

Ο “τίγρης” επιστρέφει έτσι στον Πανιώνιο τέσσερα χρόνια μετά το προηγούμενο πέρασμά του, όταν τον κοουτσάρισε τη σεζόν 2014-15, πριν επιστρέψει δηλαδή στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Ηρακλή, στον πάγκο του οποίου καθόταν μέχρι τις αρχές Ιανουαρίου.

Με την πρόσληψη του Αλεξανδρή κλείνει ένα ταραχώδες 48ωρο στο σύλλογο της Νέας Σμύρνης, ο οποίος έλυσε το βράδυ της Πέμπτης τη συνεργασία του με τον Ζιάγκο και συμφώνησε εν συνεχεία με τον Στιβ Γιατζόγλου, μία κίνηση όμως που ματαιώθηκε μετά την αντίδραση των οργανωμένων οπαδών.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected