Κατηγορίες
Super League 1

Ανατροπή για τον Πανιώνιο στα Χανιά

Στο “αντίο” του στα Περβόλια, αφού αυτό ήταν το τελευταίο του ματς σε επίπεδο Σούπερ Λιγκ, ο Πλατανιάς κατάφερε να έχει μια πολύ εμφάνιση απέναντι στον Πανιώνιο, όπου προηγήθηκε μάλιστα, αλλά τελικά γνώρισε την ήττα με 2-1.

Η συγκίνηση στο τέλος, με τον κόσμο να χειροκροτεί στις εξέδρες είναι αυτό που μένει, παρότι το αποτέλεσμα για μια ακόμη φορά ήταν άσχημο, αλλά και άδικο στην προκειμένη περίπτωση, αφού ο Πλατανιάς άξιζε σε κάθε περίπτωση όχι μόνο το θετικό αποτέλεσμα αλλά ακόμα και να αναδειχθεί νικητής. Ειδικότερα μετά το 1-1 του Πανιωνίου είχε κλασικές ευκαιρίες, με τον Κασάλιτσα να αποδεικνύεται μοιραίος παίκτης, αφού θα μπορούσε κάλλιστα να έχει σκοράρει.

Με τον Σαάντο να παίζει βασικός στη θέση του δεξιού μπακ, τον Κασωτάκη να υπερασπίζεται ξανά την εστία της ομάδας του και τον Σινγκ ν’ αντικαθιστά τον τραυματία Βάντερσον στις αρχές του β’ ημιχρόνου, ο Πλατανιάς ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 61’ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Ουντόζι σημείωσε το 1-0.

Ο Πλατανιάς έδειχνε να κρατά καλά και να κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο στο 76ο λεπτό, ο Σπιριντόνοβιτς επωφελήθηκε στην περιοχή απ’ τις κόντρες και με ψύχραιμο πλασέ από κοντά έκανε το 1-1 για τον Πανιώνιο. Το τελικό 2-1 για τους Νεοσμυρνιώτες ήρθε στο 89’ και πάλι από τον Σπιριντόνοβιτς.

Οι φάσεις του αγώνα στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

Πλατανιάς (Γιάννης Χατζηνικολάου): Κασωτάκης, Ντικαμονά, Αγγελόπουλος (55′ Πατράλης), Μαλσά, Κασάλιτσα (90′ Ντουαλλά), Ουντόζι, Στανισάβλιεβιτς, Βάντερσον (49′ Σινγκ), Καρυπίδης, Σάαντο, Ενσικουλού

Πανιώνιος (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Βλάχος (72′ Γεσίλ), Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος, Ουάσιγκντον (64′ Μασούρας), Μακρύλλος (46′ Οικονομίδης), Μπανανά, Κόρμπος, Ντουρμισάι, Παπαγεωργίου, Σπιριντόνοβιτς

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected