Κατηγορίες
Basket

Ανώτεροι οι Celtics, “υπέταξαν” τους Bucks του Giannis (vids)

Οι Μπόστον Σέλτικς επιβλήθηκαν με 112-96 των Μιλγουόκι Μπακς, στο «TD Garden» κι εξασφάλισαν την παρουσία τους στα ημιτελικά της Ανατολής στο ΝΒΑ.

Στο έβδομο και τελευταίο παιχνίδι της προημιτελικής σειράς των φετινών πλέι οφ, στη Βοστώνη, οι «Κέλτες» είχαν περισσότερες λύσεις αν και τους έλειπαν οι γνωστοί τραυματίες Ίρβινγκ, Χέιγουορντ και Τέις, ενώ ο Τζέιλεν Μπράουν τραυματίστηκε στον προσαγωγό και δεν αγωνίστηκε ούτε λεπτό στο δεύτερο ημίχρονο.

Όπως αναφέρει το basketa.gr, ο Αλ Χόρφορντ με 26π., οκτώ ριμπάουντ, τρεις ασίστ, ένα κλέψιμο κι άλλο ένα κόψιμο, ο Τέρι Ροζίερ με 26π., εννέα ασίστ, έξι ριμπάουντ, ένα κλέψιμο κι ένα κόψιμο και ο Τζέισον Τέιτουμ με 20π., έξι ριμπάουντ, πέντε ασίστ κι ένα κόψιμο έκαναν όλη τη δουλειά και οδήγησαν την ομάδα τους στην πρόκριση. Στους «4» της Ανατολής θα αντιμετωπίσουν τους Φιλαδέλφεια Σίξερς.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τελείωσε με 22π. με 7/17 σουτ εντός παιδιάς, αλλά και 7/7 βολές, εννέα ριμπάουντ, πέντε ασίστ, ένα κλέψιμο κι ένα κόψιμο, με πρώτο σκόρερ των «ελαφιών» να αναδεικνύεται ο Κρις Μίντλετον με 32π. Άλλους 23π. είχε ο Έρικ Μπλέντσο, μαζί με τρία ριμπάουντ, δύο ασίστ κι ένα κλέψιμο. Δεν έπαιξε ο τραυματίας Τζον Χένσον.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected