Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Έριξε την καρδάρα με το γάλα η Νάπολι! (vid)

Η Νάπολι ήθελε μόνο νίκη για να ελπίζει, όμως έμεινε με δέκα από το 8′, έχασε 3-0 από την Φιορεντίνα και είπε addio στα όνειρα του τίτλου καθώς έμεινε στο -4 από την Γιουβέντους. Χατ-τρικ ο Σιμεόνε.

Αν και υπάρχουν ακόμα τρεις αγωνιστικές να παιχτούν στην Serie A, στην Νάπολη τα όνειρα για Scudetto τελείωσαν στο Artemio Franchi της Φλωρεντίας. Κόντρα στα όσα ακούγονταν για το ότι οι Viola θα ήταν εύκολο θύμα εξαιτίας του μίσους τους για την Γιουβέντους, η ομάδα του Στέφανο Πιόλι λύγισε με 2-0 τους Partenopei [2η νίκη σε βάρος τους σε 16 ματς] και τους άφησε τέσσερις βαθμούς πίσω από τους Bianconeri – που έχουν και την ισοβαθμία. Μοιραίος ο ήρωας του Τορίνο, Καλιντού Κουλιμπαλί που είδε κόκκινη στο 8′, απόλυτος πρωταγωνιστής ο Τζιοβάνι Σιμεόνε, που πέτυχε και τα τρία γκολ. Αυτή ήταν η πρώτη εκτός έδρας ήττα για τους Vesuviani ύστερα από 20 αγώνες.

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

Φιορεντίνα (Στέφανο Πιόλι): Σπορτιέλο, Λαουρινί (62′ Μπρούνο Γκασπάρ), Μιλένκοβιτς, Πετσέλα, Μπιράγκι, Βερετού, Μπαντέλ (84′ Κριστόφορο), Μπενάσι, Σαπονάρα (74′ Εϊσερίκ), Κιέζα, Σιμεόνε.

Νάπολι (Μαουρίτσιο Σάρι): Ρέινα, Χισάι, Αλμπιόλ, Κουλιμπαλί (10′ Τονέλι), Μάριο Ρουί, Αλαν, Ζορζίνιο (10′ Τονέλι), Χάμσικ (58′ Ζιενλίνσκι), Καγιεχόν, Ινσίνιε, Μέρτενς (58′ Μίλικ).

https://www.youtube.com/watch?v=i2JH2v_i8_o

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected