Κατηγορίες
Football League

Σαν…σίφουνας η Δόξα στη Φιλιππούπολη! (photos)

Ο Απόλλων Λάρισας γνώρισε νέα εντός έδρας ήττα με σκορ 1-3 από τη Δόξα Δράμας. Μάλιστα αυτή η ήττα ήταν η 4η στη σειρά για την ομάδα της Λάρισας. Το ματς έγινε στο γήπεδο της Φιλιππούπολης την Κυριακή (29/4) παρουσία λίγου κόσμου.

Στα αρνητικά της αναμέτρησης, ο τραυματισμός του Λευτέρη Ματσούκα, που μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Λάρισας ώστε να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες μετά τη διάσειση που έπαθε (του τοποθετήθηκε μάλιστα και κολάρο).

Στο πρώτο ημίχρονο το ματς δεν είχε καθόλου ρυθμό και οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν με ένα γκολ στο 4’ και ένα απίστευτο σε εκτέλεση τέρμα στο 27’ να πάρει το προβάδισμα. Νωθρός ο Απόλλων Λάρισας σε όλο το πρώτο ημίχρονο δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να κάνει κάτι καλό.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Νίκου Θεοδοσιάδη κατάφεραν να μπούνε ξανά στο παιχνίδι. Ο Πλάτωνας Καρακατσάνης μπήκε αλλαγή και σκόραρε, βάζοντας ξανά την ομάδα της Λάρισας στο παιχνίδι. Ο Απόλλων Λάρισας παρότι προσπάθησε για την ισοφάριση, δεν τα κατάφερε και έτσι δεν απέφυγε την ήττα.

το φιλμ της αναμέτρησης στο athleticlarissa.gr
φωτογραφίες ΕΔΩ

Συνθέσεις

Απόλλων Λάρισας (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρα, Κουρτσεσιώτης, Σουλιώτης, Ανδρέου Β., Αγρόδημος, Μαυριάς, Χατζής, Κανούλας (61’ Σουλίδης), Λίταινας (80’ Συράκος), Δημολιός (46’ Καρακατσάνης).

Δόξα Δράμας (Κώστας Βασιλακάκης): Μένκα, Σπυρόπουλος, Ριζογιάννης, Ματσούκας (44’ λ.τ. Μαρκόπουλος), Κουσκουνάς, Γουνδουλάκης (60’ Βιτλής), Ντιμιτρόφσκι, Βαλλιάνος, Γκότοβος, Μπαϊκαρά, Γεωργιάδης (71’ Στεφάνοβιτς).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected